Як на Світязі розширюють набережну. ФОТО

Як на Світязі розширюють набережну. ФОТО
https://shatsk.rayon.in.ua/

У селі Світязь Шацького району на Волині тривають роботи з розширення дороги в рамках проекту облаштування рекреаційної території на землях постійного користування Шацького національного природного парку в межах берегової лінії озера Світязь.

Про це пише Район.Шацьк.

Раніше дорогу на вулиці Жовтневій в курортному селі передали на баланс Департаменту інфраструктури і туризму Волинської ОДА, провели тендерні процедури та визначили підрядника робіт, яким стала фірма «Вельт-Кепітал».

Зараз будівельники активно працюють на ділянці дороги, встановлюють підпірну стінку, облаштовують доріжки тощо.

Голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець прокоментував ситуацію: «Як я вже повідомляв, роботи вдалося розпочати завдяки злагодженій роботі районного керівництва, за сприяння голови Волинської ОДА Олександра Савченка та за підтримки депутатів президентської партії у Києві. Погода сприяє будівництву, будівельники працюють злагоджено і професійно, тому є надія, що до кінця року ми завершимо роботи з розширення ділянки дороги протяжністю 1,3 км. І до початку наступного літнього сезону порадуємо відпочивальників європейським комфортом».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь – серед областей-лідерів за будівництвом сільських амбулаторій
Наступна новина У Луцьку вперше відбувся фестиваль недільних шкіл. ФОТО
Останні новини
Схожі новини