Як облаштовують сквер на місці алеї троянд в Луцьку. ФОТО

Як облаштовують сквер на місці алеї троянд в Луцьку. ФОТО
Сквер «Розарій», оото: Фейсбук

У Луцьку триває благоустрій скверу на місці колишньої алеї троянд в районі будинків №13 та 15 на вулиці Шопена.

Ще 12-го грудня погодні умови дозволяли виконувати там роботи з викладання бруківки, – написав на своїй сторінці у Фейсбуці перший заступник міського голови Григорій Недопад.

«Сквер на місці колишньої алеї троянд стане новою окрасою Луцька і порадує креативною концепцією, яку спроектували архітектори Ariva Urban. Облаштування скверу здійснюється за кошти забудовника. Проект передбачає збереження дерев та посадку нових зелених насаджень, сучасне освітлення та комфортну інфраструктуру. Тут буде створено усі умови для затишного та спокійного відпочинку», – написав Недопад. 

Читати такожЛаконічність, затишок, відкритість: показали проект «Трояндового скверу» в Луцьку

Він додав, що на зустрічі з жителями вулиці Шопена два тижні тому досягли майже повної згоди щодо проекту реконструкції двору.

«А вже сьогодні люди користуються рівними дорогами та пішохідними доріжками. Територія двору, який раніше просто тонув під час дощів, тепер матиме якісне покриття із бруківки, продуману інфраструктуру і комфортні умови для людей», – написав радник мера. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вперше ВІЛ-інфікована мама народила здорове немовля
Наступна новина Столичний перехід «спілкувався» з пішоходами про безпеку руху. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини