Як отримати е-квиток пільговикам із сіл, що приєналися до Луцька? Куди звертатися? Що з собою мати?

Як отримати е-квиток пільговикам із сіл, що приєналися до Луцька? Куди звертатися? Що з собою мати?

Щоб отримати пільгові електронні квитки на проїзд у громадському транспорті Луцька, мешканцям громад, які приєдналися до обласного центру, потрібно звернутися в «Сіті кард систем». Учням шкіл е-квитки оформлюватимуть онлайн.

Сотню електронних квитків вже отримали пільговики із територіальних громад, які приєдналися до Луцької міської ОТГ, інформує Суспільне.

Нагадаємо, картки почали видавати з 2 грудня.

Як відомо, до Луцької міської тергромади приєдналися Заборольська, Жидичинська, Княгининівська ОТГ та Іванчицівська сільська рада.

Пільговики повинні приїжджати самостійно до відділу обслуговування у Луцьку, що на вулиці Лесі Українки, 16а.

Для оформлення електронного квитка із собою пенсіонери та інші пільгові категорії населення повинні мати паспорт, ідентифікаційний код і посвідчення, що дає право на пільгу, розповідає менеджерка підприємства «Сіті кард систем» Вікторія Мірчук.

Для учнів шкіл, які діють в приєднаних громадах, електронні квитки оформлюватимуть онлайн.

«Розіслали листи директорам шкіл, де розписали, яким чином це виготовлення буде проходити для учнів», – каже начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міськради Володимир Степанов.

За словами Вікторії Мірчук, від початку роботи безготівкової оплати проїзду у міському громадському транспорті Луцька, що відбулося рік тому, видали 80 тисяч пільгових квитків, із яких 30 тисяч – для учнів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Мої ляльки вже поїхали у різні країни». Луцька майстриня розповіла про своє хобі, яке стало роботою
Наступна новина У Ковелі – масштабна пожежа біля Брестського ринку
Останні новини
Схожі новини