Як отримати громадянство Кіпру за новими інвестиційними умовами

Як отримати громадянство Кіпру за новими інвестиційними умовами
Фото: 112 Україна

У серпні 2018 року затверджені оновлені умови видачі громадянства Республіки Кіпр.

Влада має намір заручитися підтримкою для країни від інвесторів і пропонує паспорт в обмін на фінансові вливання за новими умовами.

Гражданство Кипра - это солидно

Зміни торкнулися процедури - розглядати заяви будуть більш скрупульозно, отримати паспорт можна буде, як і раніше, через 6 місяців. Вимоги обов'язкового проживання відсутні, є опція передачі статусу спадкоємцям. Одночасно з деякими послабленнями для учасників введені і обмеження. 

Вони торкнулися кількості прийнятих до розгляду заявок. Тепер їх кількість обмежена 700 заявниками щорічно.

Важливий момент полягає в тому, що право на видачу паспортів отримали тільки ті агентства, які офіційно зареєстровані в переліку провайдерів Програми інвестиційного громадянства Кіпру. 

На повернення інвестиційних внесків слід розраховувати через 36 місяців від дня вручення сертифікату про натуралізацію або отримання Planning Permit - особливого дозвільного документа. 

Перевірка благонадійності посилюється і виходить на відповідність світовим стандартам.

Ще одне нововведення - Code of Conduct - спеціальний кодекс, який регламентує порядок надання консультаційної підтримки в рамках програми.  

У чому вигоди участі в програмі кіпрського громадянства

Отримання паспорта на Кіпрі приваблює інвесторів:

Мінімальними термінами процедури. Щоб отримати ВНЖ буде потрібно 3 місяці, ще скільки ж учасники очікують паспорта.

Можливістю оформлення статусу всім родичам. Інвестиція головного учасника дає право на натуралізацію всій його родині, в тому числі повнолітнім дітям (до 28 років). 

Простими умовами видачі. Від учасників інвестиційної програми не вимагають здачі тестів на знання мови й історії країни. Вони не зобов'язані реально проживати на Кіпрі ні в період оформлення статусу, ні після його отримання. 

Відсутністю обмежень по пересуванню в різні країни. З паспортом Республіки Кіпр дозволено в'їжджати без віз в будь-яку частину Євросоюзу, Швейцарії, Канади, Австралії (всього 150 + держав). 

Можливістю зберегти вихідне громадянство. Закони Кіпру не забороняють мати подвійне підданство. Офіційні органи забезпечують конфіденційність оформлення паспорта.

Повернення інвестицій. 2-мільйонні капіталовкладення в нерухомість потрібно зберігати протягом 3 років. Потім майно можна продати, зберігши у власності лише сімейне житло.

Як отримати паспорт

Складові процесу оформлення кіпрського громадянства наступні:

  • вибір агента і укладення контракту на роботу за програмою;
  • знайомство з інвестиційними об'єктами, вибір варіантів і способів вкладення коштів;
  • узгодження і підписання документації щодо інвестування;
  • комплектування та надання документального кейса для розгляду;
  • вручення документів про цивільний статус.

Що вимагають від заявника

До учасників кіпрського інвестиційного громадянства висувають вимоги, стандартні для подібного роду процедур. Заявник повинен досягти повноліття, не бути судимим, володіти бездоганною репутацією і чистої кредитною історією, не перебувати під санкціями, підтвердити легальність капіталу, не мати заборон на в'їзд в ряд країн, з якими передбачений безвізовий режим. 

Який обсяг інвестицій необхідний

Інвестор зобов'язаний вкласти в об'єкти 2 млн євро. Це може бути житлова або/та комерційна нерухомість, національні облігації, акції, інші фінансові продукти, створення бізнесу, комбінація варіантів. Важливо, щоб сума вкладень склала 2 млн євро. Крім того, обов'язково придбати об'єкт житлової нерухомості за ціною від 0,5 млн євро.

Migration Group представить повний розрахунок вартості громадянства Кіпру з урахуванням інвестицій, податків, державного мита та інших платежів.

Фахівці ознайомлять з подробицями оформлення, проконсультують з усіх виникаючих питань, нададуть підтримку як в ході процесу, так і після отримання документів.

Інформація надана компанією «Громадянство Кіпра» 

Контакти: +356 9976 7693, [email protected] 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та в області 8 грудня
Наступна новина «Атлант плюс» пропонує меблі з натурального шпону
Останні новини
Схожі новини