Як правильно вибирати ботильйони: що радять фахівці

Як правильно вибирати ботильйони: що радять фахівці
Фото ілюстративне

У якийсь момент кожна дівчина замислюється над покупкою чогось середнього між чобітками і туфлями. Очевидно, що першими в їх приціл потрапляють модні ботильйони.

Але поспішати з покупкою не слід - спочатку необхідно розібратися з тим, як їх носити, під що взувати і де вони доречні.

Після того, як всі ці питання вирішені, можете сміливо відправлятися в інтернет магазин Born2be, де вже можна спостерігати новинки майбутнього сезону.

Чому важливо вміти підбирати ботильйони

Ботильйони - вид жіночого взуття, який зібрав в собі поєднання класичних чобітків і зимових черевиків. Складність даного фасону полягає в тому, що лінія напівчобітків закінчується на рівні вашої щиколотки, тим самим візуально створюючи невидиму межу, «ділить» ногу на дві частини.

Тому підібрати ботильйони вийде далеко не всім. Адже все це призводить до того, що нога здається коротшою, а стопа - довшою.

А ось тим, кому вони підходять, дуже пощастило.

Ботильйони є іконою стилю в жіночому взуттєвому гардеробі. Поєднання двох видів взуття робить їх більш універсальними. Крім того, оновлюється модельний ряд ботильонов куди частіше решти жіночого повсякденного взуття.

Популярні моделі жіночих ботильонов

Якщо ви налаштувалися на покупку ботильонов, то слід познайомитися з їх різновидами. На сьогоднішній день найчастіше можна зустріти закриті або відкриті ботильйони класичного зразка, на танкетці і шпильці.

Для струнких ніг найкраще підійдуть високі класичні ботильйони. Головною умовою буде тільки відмова від довгих спідниць, які просто перекривають всі достоїнства вашої фігури.

Модель на танкетці теж диктує певні умови. Чим вище ботильйони, тим коротшою має бути ваша спідниця. Звичайно, все в межах розумного. Тому, якщо ви звикли носити довгі спідниці, то акцент робіть на невисоке взуття.

В 2021-му році в тренді будуть відкриті моделі ботильонов, які, на жаль, підійдуть тільки дівчатам зі стрункими ніжками. Дуже стильно і привабливо з ними виглядає спідниця-олівець.

З чим носити ботильйони в сезоні 20/21

Під ваше взуття підбирається весь гардероб, адже саме з нього починається образ. Тому найрозумніше буде оцінити ваші речі і вже під них обирати ботильйони.

Дуже красиво ботильйони виглядають з трикотажними спідницями, які підбираються в колір під взуття. Відносно верхньої частини образу, то тут красиво впишеться блузка, пуловер або светр - все пастельних відтінків.

Для створення casual аутфіта дотримуйтесь все тих же правил, замінивши спідницю на джинси неяскравих тонів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільком українцям треба зробити щеплення, щоб подолати епідемію коронавірусу? Думка вченого
Наступна новина Луцька міськрада виграла черговий суд щодо Старого ринку
Останні новини
Схожі новини