Як «росте» луцька «Супернова». ФОТО. ВІДЕО

Як «росте» луцька «Супернова». ФОТО. ВІДЕО

На початку 2018-го на будівництві житлового комплексу «Супернова» не знижують темпу робіт. Тим більше погода цьому лише сприяє.

Житловий комплекс будівельної компанії «Інвестор» швидкими темпами «росте» поряд із величезним парком та Старим містом, тож з вікон будівлі відкриватиметься надзвичайний пейзаж.

Станом на початок січня у першому будинку «Супернови» триває монтаж вікон. Також тут почали виконувати внутрішні роботи. 

Другий будинок на стадії облаштування під'їзду, також тут встановлюють двері та проводять сантехнічні роботи. У будинку №3 наближаються до завершення фасадні та штукатурні роботи, і монтаж теплих підлог.

У четвертому будинку продовжують перекриття першого поверху.

У п'ятому почали монтаж фундаменту.

Нагадаємо, на першому поверсі «Супернови» продають квартири, які можна легко переоблаштувати під власний офіс або ж здавати його в оренду. 

Також покупець житла в «Супернові» отримує в подарунок плазмовий телевізор, розмір якого залежить від площі квартири. Крім того щасливі власники житла стають учасниками розіграшу кухні за індивідуальним замовленням від виробника меблів «Інтерремо».

 
ЖК "Супернова": хід будівництва, грудень 2017

Дивіться, якою неймовірною за рік стала "Супернова " :) Поспішайте придбати за новорічними знижками 🎉 та зі спеціальними подарунками 🎁 квартири у будинках, що невдовзі здаються 👌 Телефонуйте: 096 030 20 10. Більше про ЖК "Супернова" за посиланням: https://www.investor.lutsk.ua/projects/supernova

Posted by Будівельна компанія Інвестор on Thursday, 28 December 2017


 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди-Х існують: неймовірні вміння зі всього світу. ВІДЕО
Наступна новина У Литві подвоїлася кількість заробітчан з України
Останні новини
Схожі новини