Ліміт – критично низький: на Волині сьогодні відключатимуть світло надовше

Ліміт – критично низький: на Волині сьогодні відключатимуть світло надовше

Величина доведеного НЕК «Укренерго» добового ліміту на Волинь у вівторок 24 січня становить лише 41% від необхідної для повноцінного електрозабезпечення області. Величина ліміту є критично низькою.

У зв‘язку із критично низьким рівнем доведеного на область ліміту «Волиньобленерго» змушене збільшити тривалість перерв в електропостачанні. 

Краянам нагадують, що ліміт для кожної області визначає НЕК «Укренерго» у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію, та зважаючи на загальну ситуацію в енергосистемі України. Сьогодні «Укренерго» доведено таку ж величину потужності, як після «блекауту» 23 листопада.

Час початку відключення згідно графіку може здійснюватись на годину раніше від заявленого у зв’язку із високою імовірністю перевищення доведеного ліміту потужності, що не допускається.

У разі перевищення доведеного на область ліміту НЕК «Укренерго» можуть бути застосовані графіки аварійних вимкнень.

До підприємств Волині та волинян звертаються з проханням по можливості самостійно зменшити власне споживання електроенергії у цей день та підтримати роботу енергосистеми України.

Графіки відключень – тут. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Врятованих ним – сотні: історія військового Лева з 14-ї бригади, який лишив бізнес і пішов воювати
Наступна новина У волинському селі вранці горіла хата
Останні новини
Схожі новини