Як співак з Луцька Дмитро Монатик досягнув нечуваного успіху у кар'єрі. ВІДЕО

Як співак з Луцька Дмитро Монатик досягнув нечуваного успіху у кар'єрі. ВІДЕО

Тренер шоу «Голос країни», «Голос діти» і «Танці з зірками». У своєму арсеналі він має такі нагороди, як «Кращий виконавець», «Кращий відеокліп», «Краще концертне шоу». Він – приклад наполегливості та неймовірного трудоголізму.

Дмитра Монатика уже давно називають мультиартистом, адже він встигає писати пісні, організовувати грандіозні концерти. Йому 33 роки і він може впевнено сказати, що у нього є майже все, про що він мріяв. 

Через що артисту довелося пройти на шляху до успіху – у сюжеті Сніданку з 1+1.

Його пісні звучать на всіх радіостанціях. Його обличчя – одне з найвпізнаваніших у країні. За плечима – десятки кліпів і тисячі прихильників. А ще кілька років тому його пісні називали неформатом, у нього не вірили, у нього не вистачало грошей навіть на найнеобхідніше.

Читати також: «Я завжди гордився, що я із 40-го кварталу», – співак-лучанин Монатик

Дмитро Монатик народився у Луцьку 33 роки тому. Його родина не була заможною. Тато працював на різних роботах, мама - секретарем. Дмитро ріс звичайним хлопцем і не вирізнявся якимось талантом. А коли навчався у 8 класі, випадково побачив, як хлопці на вулиці танцювали «брейк-данс». Тоді вирішив, що хоче рухатися, як і вони.

Танцювати Монатик почав у 13 років і робив це так старанно, що витер у бабусі килим, навчаючись крутитись на голові. Але бабуся ніколи не сварилась на онука, бо знала: він народжений бути артистом.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де на Волині ремонтують дороги: повідомили перелік
Наступна новина Хмарно, але тепло: якою буде погода у Луцьку 9 квітня
Останні новини
Схожі новини