Як стати супроводжуючим ветеранів: алгоритм дій

Як стати супроводжуючим ветеранів: алгоритм дій

Українці можуть опанувати нову професію – фахівець із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб. Для цього треба подати заявку в електронній формі через веб-платформу е-Ветеран

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство у справах ветеранів України.

Для подачі заяви необхідно мати електронний підпис. З ним звернутися до будь-якого акредитованого центру сертифікації ключів і надати заповнену реєстраційну форму, свої паспортні дані та реєстраційний номер облікової картки платника податків.

Електронний ключ до підпису Міністерство у справах ветеранів України  радить зберігати на змінному носії (наприклад, на флешці).

Як подати заяву на відбір на посаду Фахівця із супроводу ветеранів та демобілізованих осіб

  • перейти на "е-Ветеран". У розділі “Електронні сервіси” натиснути “Заява на участь у відборі на посаду фахівця із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб”;
  • заповнити необхідні поля;
  • пройти фахове та психологічне тестування;
  • підписати заяву за допомогою електронного підпису.

Увага! Кандидат може подати не більше однієї заяви. Після формування заяви - відредагувати її неможливо. Після того, як заявку буде підписано та відправлено, заявник отримає на вказану ним електронну пошту листа з інформуванням про подальші кроки, – пояснили в міністерстві.

Процес відбору розпочнеться через 14 днів після завершення терміну подання заяв на участь у відборі. Тобто, з 5 до 13 вересня 2024 року.

Загалом планують підготувати та працевлаштувати до 11 300 фахівців із супроводу, на першому етапі – до 3000 осіб.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Росія атакувала Луцьк. Є загиблий
Наступна новина Показали наслідки атаки РФ на Луцьк
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні