Як стильно виглядати взимку 2024

Як стильно виглядати взимку 2024

Модні тенденції щороку змінюються, проте більшість стильних напрямів ходить по колу, дозволяючи економити на базових елементах гардероба. Знавці вже визначили декілька речей, які будуть доречними взимку 2024 року та допоможуть створити стильний образ.

Шуби, бомбери та дублянки

Верхній одяг цього року зосереджений на грі з об’ємами. У тренді шуби моделей оверсайз, масивні бомбери та вишукані дублянки. Досі зберігають актуальність шуби «тедді» та екошуби з довгим ворсом. Можна купити коротку дублянку з хутряною оторочкою або оригінальним дизайном. Також викликають інтерес:

  • плащі або тренчі з гладкої шкіри;
  • щільні вовняні пальта;
  • куртки яскравих відтінків.

Бомбери відображають нове бачення стилю, адже в моделях поєднують грубу тканину та ніжний трикотаж, додають оформлення зі шкіри або вовни.

Плісировані спідниці

Здавалося б, ця деталь гардероба ніколи не повернеться, проте дизайнери змогли вдихнути в неї нове життя. Йдеться не про «шкільні» моделі, а про елегантні міді в нешироку часту складку та вишукані класичні кольори. Їх рекомендують доповнювати блейзерами та жакетами, створюючи багатошаровий гармонійний образ. Вітаються капелюшки з полями та берети, що додають пікантності.

Накидки, светри та світшоти

Тема французької елегантності та нарочитої недбалості продовжується, відновлюючи моду на накидки та пончо. Стильний мінімалізм змінив до невпізнання й ці предмети. У моді сувора геометричність, класичні неяскраві кольори, оригінальні форми. Головну увагу приділили грі текстур і форм, подовжуючи силует та додаючи загадковості.

Светри та світшоти повертають тему оверсайзу, адже ретростиль пропонує максимум комфорту. Об’ємний верх із масивними візерунками здебільшого виконують у класичних кольорах: чорному, білому, сірому, бордовому.

Брючні костюми та жакети

Це незмінно актуальні предмети гардероба, які прекрасно доповнюються трендовим верхнім одягом. Широкі штанини та підкреслено вільний силует ідеальні для елегантного ділового стилю. До них рекомендують легкі блузи з класичним вирізом. Аксесуари мають бути невеликими — вони цього сезону будуть лише доповненням до основного іміджу, а не основним акцентом. Доречними будуть коштовні метали та камені, проте якісна біжутерія теж підкреслить головну ідею.

Кольорові штани

У тренди увійшли м'які зручні штани стриманих відтінків. Модниці можуть обирати серед сірого, білого, бежевого, зеленого. Пропонують глибокі насичені кольори без блиску, які підкреслять статуру. Основну увагу приділили текстурі, часто об’єднуючи різні матеріали. На піку нині штани-джогери жіночі — вільного крою та з еластичної тканини.

Масивне взуття та головні убори

Доповнити масивний верх, популярний цього сезону, допоможуть челсі та високі чоботи. Тракторна підошва та помітні прикраси врівноважать образ. Такі ж правила стосуються й головних уборів — великі розміри та гра з текстурами вітаються.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Харківщині загинув 26-річний Герой з Волині
Наступна новина ДТП у Луцьку: на Відродження зіткнулися легковики
Останні новини
Схожі новини