Як у Луцьку відбувався забіг Святих Миколаїв. ФОТО

Як у Луцьку відбувався забіг Святих Миколаїв. ФОТО

Як стати трішки Святим Миколаєм і спортсменом, як зробити добру справу і зануритися в атмосферу справжнього свята ці люди добре знають, оскільки сьогодні у нашому місті пройшов благодійний забіг Святих Миколаїв.

Організовують благодійний забіг РЦ ПортCity, компанія Дмитрук та Спортивний клуб Лучеськ.

Кожному з учасників забігу вдали спеціальну наклейку з номером та червоні святкові шапки. Деякі учасники прийшли на забіг у костюмах казкових персонажів.

Дорослі долали дистанції у 7 та 2 кілометри, маршрут пролягав від ПортCity до РАЦСУ.

Дітки бігли дистанції 100 метрів (6 років), 200 метрів (7-9 років), 500 метрів (10-12 років). Також у забігу окремо приймали участь діти Героїв Небесної Сотні та учасників АТО.

Всього у святковому забігу взяли участь 600 охочих.

Переможцем на забігу у 7 кілометрів серед жінок стала Оксана Оксенюк, серед чоловіків – Микола Юхимчук. Серед дітей на дистанції 300 метрів переміг Назар Демков, на дистанції 500 метрів – Гнатюк Олександр і Дарина Бучман.

Всі переможці отримали грошові призи, та подарунки від спонсорів.

Також, серед всіх учасників розігрувалась безпрограшна лотерея, в якій вони мали нагоду виграти праску, мультиварку, блендер, міксер, чайник тощо.

Всі зібрані кошти організатори передадуть у навчально-реабілітаційний центр (колишня школа №8), де навчаються діти з особливими потребами.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Учасники «Маршу за імпічмент» пішли з-під Жовтневого палацу
Наступна новина У Луцьку відкриття турніру з міні футболу. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини