Як у Луцьку відзначатимуть День молоді

Як у Луцьку відзначатимуть День молоді

З нагоди Дня молоді Луцька міська рада, Департамент молоді та спорту спільно з друзями та партнерами підготували низку активностей різного характеру.

Про це повідомили на сайті мерії. 

Завтра, 12 серпня, лучан та гостей міста запрошують провести День молоді і поспілкуватись серйозно на тему молодіжної політики та розвитку молоді, зануритись у світ молодіжної вуличної культури та спорту, отримати позитивні емоції та хоч на декілька годин дозволити собі безтурботність.

Афіша заходів

- 10.00 - кубок міського голови з пляжного волейболу (центральний пляж).

- 12.00-13.30 – панельна дискусія «Молодіжна політика в сучасних умовах: виклики, перспективи» (вхід в Центральний парк).

- 13.00-16.00 – алея активного молодіжного дозвілля (понад 20 локацій). Центральний парк (центральна алея та алея парасольок).

- 13.30-15.00 – творчі виступи талановитої молоді (танцювальні та вокальні патріотичні номери, виступи у жанрі дефіле, бойового мистецтва тощо). Вхід в Центральний парк.

- 18.30-20.00 – творчий акустичний вечір «Просто посиденьки» (Луцький міський молодіжний центр (колишній Іподром).

«Вхід вільний, але ми подбали й за благодійну складову, адже під час проведення вказаних заходів для деяких партнерських організацій волонтерського спрямування ви зможете лишити свій донат!» – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині легковик влетів у паркан: 21-річний водій у реанімації. ФОТО
Наступна новина Перестало битися серце воїна з Луцького району
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні