Як у Луцьку відзначили День юриста. ВІДЕО

Як у Луцьку відзначили День юриста. ВІДЕО

8 жовтня відзначають День юриста.

Наскільки нинішні правники близькі до ідеалів справедливості і мудрості, що більше приваблює молодь у цій професії – престиж чи гроші – дізнавалися журналісти Сфера-ТВ.Луцьк.

Юриспруденція – сфера, на яку завжди є суспільний запит. Це робота, що вимагає ґрунтовної бази знань і критичного мислення. І серйозна база цього фаху закладається ще в період студіювання.

За даними Антона Демчука, на юридичному факультеті СНУ нині навчається близько 260 студентів. Та не всі орієнтуються на власне юриспруденцію, чимала кількість молоді прагне здобути основні навики аби керувати компаніями, стати менеджерами, підприємцями, адже правознавство дає змогу уникнути неприємностей і рейдерських схем.

Попри все є тут і ті, хто дійсно прагне захищати права громадян.

Є й студенти, які спеціально вступають на заочну форму навчання аби більшість часу приділяти практиці.

З нагоди професійного свята юристів на профільному факультеті відбулися урочисті збори, на які завітали луцькі правники.

Місцевий адвокат Оксана Комарницька розповідає, що на юриста вступає кожен третій, проте справжніми професіоналами з випускників стають одиниці.

Професія юриста нелегка й відповідальна.

Усі працівники цієї сфери так чи інакше впливають на людські долі і такий високий рівень відповідальності з часом стає тягарем.

Одні дійсно хочуть допомогти громадянину у скрутній ситуації, інших цікавить розкішний власний кабінет і прибуток.

Варто пам’ятати, що оперативність вирішення проблеми не завжди каже про її ефективність, а тим паче про відповідність закону та моралі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Перевезення в Луцьку: пасажири vs водії. ВІДЕО
Наступна новина Майже в людський зріст – волинянин упіймав здоровенну рибину. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні