Перевезення в Луцьку: пасажири vs водії. ВІДЕО

Перевезення в Луцьку: пасажири vs водії. ВІДЕО

У Луцьку водії та пасажири часто вступають у конфлікти, адже одних не влаштовують умови праці, а інших – рівень комфорту.

До того ж тарифи на проїзд у громадському транспорті регулярно зростають, поговорюють про чергову хвилю підвищення. Думки з цього приводу теж розходяться, – ідеться в сюжеті Сфера-ТВ.Луцьк.

Натомість лучанка Інна з розумінням ставиться до водіїв, мовляв, вони працюють у нелегких умовах, а нормально жити хочеться всім. Інша справа, коли водій надто запальний та дозволяє собі нахабну поведінку, хоча таке трапляється рідко.

Пенсіонерка ж Ольга до водіїв ставиться без приязні. За розповідями жінки, є водії, які часто зневажають людей поважного віку й дозволяють собі застосовувати ненормативну поведінку.

Не так давно в епіцентрі обговорень опинилася тема щодо введення безготівкової системи оплати проїзду у луцькому громадському транспорті. Та водії переконані, що такі казкові уявлення про валідатори далекі від реальності. Адже, щоб їздити за європейськими стандартами, треба навести лад у системі перевезень в цілому.

Як бачимо, водії часто скаржаться на пасажирів-пільговиків. Мовляв, бувають випадки, коли дійсно безкоштовний проїзд виправданий, а буває, що люди зловживають своїм пільговим статусом. Перевізники розповідають, що і серед пасажирів, і серед водіїв трапляються різні характери, однак завжди треба пам’ятати про людський фактор і поважати один одного.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На волинській дорозі зловили майже 40 водіїв-«шумахерів»
Наступна новина Як у Луцьку відзначили День юриста. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини