Як у Нововолинську рекламують наркотики. ФОТО

Як у Нововолинську рекламують наркотики. ФОТО

На Волині на вулицях Нововолинська почали з’являтися написи з рекламою продажу наркотиків.

На стінах пишуть електронну адресу, де можна їх придбати за схемою вуличних «закладок», – повідомляє БУГ

Написи були помічені у центрі міста, біля входу у міський парк, що поруч з центром дитячо-юнацької творчості та на будівлі неподалік автостанції. Фото надіслали в редакцію інтернет-видання читачі.

Перейшовши за вказаною адресою в месенджері Телеграм, можна побачити скріни, з яких видно, як наркоторговці збувають свій товар. 

«Закладки. Відправки. 24/7», – така інформація міститься в описі телеграм-каналу, а на фото профілю ще й вказані інші електронні адреси.

Продають наркотики за схемою «закладок». Можна побачити навіть повідомлення, в яких вказують, що за те, щоб отримати «дозу», потрібно нанести певну кількість нових написів по місту. Пишуть також і те, що канали постійно блокують.

 

У поліції ж говорять, що не знають як боротися з таким видом продажу наркотиків. Мінімальні міри, які можна прийняти – це зафарбовувати подібні написи. Про те, що вони з’явилися на вулицях Нововолинська – не знали.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як у Луцьку святкуватимуть Новий рік та Різдво. ПРОГРАМА
Наступна новина У Луцьку гасили пожежу у гуртожитку
Останні новини
Схожі новини