Як у Великій Британії тренують майбутніх командирів взводів ЗСУ

Як у Великій Британії тренують майбутніх командирів взводів ЗСУ

Майбутні командири взводів вдосконалюють тактичні навички в рамках багатонаціональної операції «ІНТЕРФЛЕКС» у Великій Британії.

Під керівництвом досвідчених інструкторів з Фінляндії та Австралії українські військовослужбовці опановують ключові прийоми та стратегії штурму ворожих окопів, пише Генштаб ЗСУ.

Траншеї – це місця, де відбуваються справжні битви, і вони вимагають найвищого рівня майстерності. Спочатку військовим демонструють основні прийоми штурму окопів на рівні взводу, методи прикриття групами вогневої підтримки. Також обговорюються основні аспекти підготовки та аналізу розвідувальних даних, оцінка ситуації на полі бою, розробка макетів місцевості та підготовка плану штурму ворожих окопів. Важливим елементом є правила поводження з пораненими в окопах та обережне переміщення в траншеях.

Після теоретичної частини командири взводів переходять до етапу планування, враховуючи всю необхідну інформацію. Вони практично відпрацьовують штурми як у денний, так і в нічний час, покращуючи злагодженість дій. Завдяки цим заняттям, наші військовослужбовці вдосконалюють усі необхідні навички, які знадобляться для звільнення української землі від ворога.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійці ГУР дешевим дроном знищили російський ЗРК за $10 мільйонів
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні