Як убезпечити приватну територію? Надійний захист - колючий дріт

Як убезпечити приватну територію? Надійний захист - колючий дріт

Наскільки для вас важлива безпека території? Адже власникам дачних ділянок або полів періодично доводиться займатися захистом від небажаних відвідувачів. На жаль, складно забезпечити спостереження та захист по всьому периметру ділянки. Тому вам буде вигідно скористатися таким перевіреним методом, як колючий дріт. Чому це так вигідно і де замовити таку корисну річ?

Який колючий дріт буває та чим відрізняється?

Колючий дріт – класична ефективна методика огорожі території. Її використовують поліцейські структури, в'язниці та приватні власники земельних ділянок вже понад сто років, і дріт від виробника Plit відмінно виконує своє завдання.

Колючі дроти різняться між собою завдяки особливостям виготовлення. Є серед них найпростіші, які створюються із звичайної низьковуглецевої сталі. Вони погано захищені від корозії, мають невеликий термін служби, але є найдешевшим варіантом серед усіх інших. Саме тому їх замовляють у тому випадку, якщо потрібно швидко та дешево захистити великий периметр території.

Також користуються популярністю колючі дроти з оцинкованої сталі. Завдяки особливостям виготовлення, вони є надійно захищеними від корозійних ефектів. Це призводить до того, що суттєво збільшується термін експлуатації порівняно з матеріалами з вуглецевої сталі. Але разом з тим підвищується вартість такого дроту.

Одним з найпопулярніших дротів є такий, що має полімерне покриття. Така особливість захищає колючий дріт від низьких температур та ультрафіолетового випромінювання. Як результат, строк використання таких моделей досягає п’ятидесяти років.

Чому вам вигідно замовляти колючий дріт у нас?

Компанія ПЛІТ не перший рік ефективно допомагає своїм замовникам. Ви отримаєте під замовлення необхідну кількість колючого дроту певної якості обробки та відповідної технології виготовлення. Фахівці підберуть оптимальний варіант для вашого замовлення,  керуючись отриманими ескізами та суворо дотримуючись планування довжини, ширини та інших параметрів дроту.

Власне виробництво від ПЛІТ – це гарантія відмінної якості. Спеціалісти виробляють всі колючі дроти швидко, якісно та за доступними цінами. Для того, щоб зробити замовлення, достатньо тільки подзвонити по телефону, який вказаний на сайті.

Не треба заповнювати різні форми або робити те, що дратує клієнтів. Профільні експерти компанії ПЛІТ з радістю Вас проконсультують та допоможуть створити замовлення, враховуючи ваші потреби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Почаївський лаврі підозрюють спалах COVID-19. Настоятель не хоче співпрацювати з медиками
Наступна новина «Україна ще не досягла піку епідемії». В Офісі президента розповіли, чому карантин важливий
Останні новини
Схожі новини