Як вибрати офісне крісло

Як вибрати офісне крісло
Фото ілюстративне

Сучасні офісні крісла мають стильний вигляд та гарантують комфорт. Покупці можуть обрати елегантні моделі, які доповнюють інтер'єр, ергономічні стільці з регулюванням висоти.

Дуже вигідно замовляти офісні крісла в інтернет-магазині. "КупиСтіл" пропонує широкий асортимент товару, відмінний сервіс обслуговування та зручні умови доставки замовлень.

Функціональні стільці призначені для керівників компанії, співробітників та клієнтів.

Офісне крісло має бути зручним, практичним у використанні, має гармоніювати з офісним інтер'єром. При виборі офісного крісла потрібно звертати увагу на такі деталі:

  • спинка і сидіння;
  • основа;
  • підлокітники;
  • механізм регулювання;
  • ролики

Спинка може бути фіксованою чи відкидатися назад. Особливої уваги заслуговують моделі з ортопедичною спинкою.

Моделі з поперековою підтримкою допоможуть зберегти правильну поставу. Сидіння бувають жорсткими, м’якими і напівм’якими. Поверхня сидіння має бути гладкою, а не рельєфною.

Основа офісного крісла виготовляється з міцних та надійних матеріалів. Метал з покриттям витримує високі навантаження, має довгий срок експлуатації. Основа розділяється на пряму, армовану та зігнуту.

Підлокітники мають зручну форму, полегшують навантаження на руки. Така практична деталь забезпечує комфортне використання офісного крісла. Підлокітники бувають підйомними і похилими.

Механізм регулювання впливає на ціну офісного крісла. Моделі з механізмом гойдання обійдуться дорожче, ніж стільці з простим регулюванням висоти. В офісних кріслах з мультиблоком регулюється висота, фіксується положення в різних нахилах, є можливість розгойдуватися.

Ролики - одна з важливих деталей. Ролики забезпечують кріслу маневреність, дозволяють офісним працівникам пересуватися по кабінету. Надійні гумові ролики не стирають підлогове покриття.

Де купити офісне крісло

Дуже вигідно замовляти крісла для офісу через Інтернет. Покупцям пропонується широкий асортимент товару, швидка доставка замовлень у будь-який населений пункт. Важлива перевага інтернет-магазину - доступні ціни.

Менеджери інтернет-магазину допоможуть правильно вибрати модель, дадуть корисні підказки. На головній сторінці магазину встановлені фільтри для визначення кольору, типу, ціни, матеріалу та стилю офісного крісла. Кожен покупець може замовити найбільш підходящу модель.

Замовлення буде своєчасно доставлене за вказаною адресою. Оплата проводиться готівкою або по безготівковому рахунку.

В інтернет-магазині "KupiStul.ua" все максимально продумано для того, щоб клієнтам було зручно робити замовлення. Компанія співпрацює з провідними виробниками та імпортерами офісних крісел.

Асортимент магазину регулярно поповнюється новими моделями. Можна замовити не тільки крісла для офісу, а також інші меблі. Кожен товар супроводжується чіткими фотографіями та детальним описом. Вказуються основні характеристики товару, країна-виробник.

Менеджери інтернет-магазину організовують доставку замовлень у будь-яке місто України. Індивідуально розраховується вартість доставки, що залежить від кількості товару, відстані від Києва.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Позривало дахи, повалило дерева. На Волині розгулявся буревій
Наступна новина Лучанка просить заборонити шумні компанії та скейтерів на меморіалі
Останні новини
Схожі новини