Як вибрати стильний жіночий браслет

Як вибрати стильний жіночий браслет

Для багатьох жінок браслет - це набагато більше, ніж просто аксесуар. Ця ювелірна прикраса, яка постійно демонструється, додає вбранню шарму, розкриває певні риси особистості та допомагає почуватися красивою та жіночною. Але як його вибрати? Як знайти модний браслет, який підійде саме вам і розкриє всю вашу жіночність?

А особливо це питання актуальне коли жіночий золотий браслет https://zlato.ua/uk/f-zoloto_585-zhinochi-braslety/ купує не панянка для поповнення власного ювелірного арсеналу, а закоханий джентльмен на подарунок. Консультанти інтернет магазину Злато радять не поспішати з вибором, а оцінити різні колекції різних виробників. Ви будете вражені кількістю варіацій. Тому існує кілька рекомендацій, які варто враховувати, щоб підібрати ідеальний по всім параметрам браслет жіночий з золота.

Що варто враховувати?

Обираючи золотий жіночий браслет можна керуватися:

  • Власними смаковими уподобаннями;
  • Модним ювелірними трендами;
  • Стилістикою нарядів;
  • Фізичними параметрами панянки, а саме зап’ястям (формою та розмірами).

Щоб прикраси вражали своєю чарівністю та шиком і підкреслювали ваш наряд, вони повинні бути помітними і відповідного розміру. Тому при виборі цього аксесуара необхідно враховувати розмір зап'ястя. При особливо тонкому зап'ясті краще носити непомітні браслети з тонких ланцюжків, наприклад. «Обернутий» навколо вашого тендітного зап'ястка тонкий і ніжний браслет додасть нотку вишуканості вашому вбранню.

Маючи середній розмір зап’ястя, ви можете носити багаторядні браслети, щоб підкреслити свою жіночність. Якщо ви вибрали браслет-ланцюжок, обов’язково вибирайте регульовану модель. Таким чином, ви можете відрегулювати його так, щоб не носити його ні надто тісно, ні надто вільно.

Нарешті, на широке зап’ястя краще «вдягнути» більш масивний браслет. Масивні ланцюжкоподібні браслети або браслети-манжети додадуть вашим повсякденним образам особливо стильних ноток.

Золотий жіночий браслет тоненький, майже ажурний підходить для тонкого або середнього зап’ястя. Його тонкі лінії надають вишуканості стилю і така прикраса актуальна як у комбінації с літнім сарафаном, так і в тандемі з діловим костюмом чи розкішною блузою в стилі вінтаж.

Також, підбираючи золотий жіночий браслет, варто звертати увагу на метал. Що мають на увазі стилісти?  Матеріал є визначальним критерієм вибору браслета. Це в першу чергу впливає на естетику прикраси. Вам більше подобається відтінок жовтого золота? А може вам до смаку стильні рішення в білому голді? Чи ви обожнюєте експерименти, то залюбки придбаєте браслет виконаний з різних сплавів? На сайті інтернет магазину Zlato доступні різні моделі в різних виконаннях. Причому схожі всі вироби тільки за високою якістю і демократичними цінами. Тоді як за дизайном, формами, розмірами, стилістикою – вони різні і тут на вас чекає справжня феєрія вишуканості, шику, стильності та жіночності.

*На правах реклами 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бойовий медик 14 бригади проведе тренінг із тактичної медицини у Луцьку
Наступна новина Які медичні пільги можуть отримати сім'ї військовослужбовців
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні