Як вибрати якісний обігрівач: 5 корисних порад

Як вибрати якісний обігрівач: 5 корисних порад

Це тільки на перший погляд здається, що думки про обігрівач влітку зовсім не актуальні. Насправді ж, до настання холодів краще готуватися заздалегідь. Такий підхід сприяє суттєвій економії, а також дозволяє «оминути» черги у звичайних магазинах роздрібної торгівлі та уникнути відсутності обраних товарів в інтернет-магазинах.

Головне – підходити до процесу пошуку опалювальних приладів відповідально, оцінюючи всі можливі ризики та труднощі. Полегшити вибір допоможуть дієві поради від фахівців.

На що варто звернути увагу: важливі нюанси в процесі вибору обігрівача

ВИРОБНИК

Першим і найважливішим критерієм вибору будь-якої техніки має бути саме репутація виробника. В ідеалі (за умови наявності вільного часу) перед початком пошуків варто ознайомитися з історією популярних марок, пошукати інформацію про перспективних новачків на ринку та звернути увагу на відгуки користувачів. Знайти правдиві відгуки про обігрівачі від топових брендів можна в Domospa.

ТИП ПРИСТРОЮ

Обігрівачі класифікують на вентилятори, радіатори, конвектори, керамічні панелі. Якщо головним критерієм вибору є мобільність, то оптимальним рішенням може стати компактний тепловентилятор. Важлива економічність та безпечність? Варто придивитися до керамічних панелей. Цікавить ефективність та продуктивність за будь-яку ціну? Відповідний варіант точно знайдеться в асортименті електричних радіаторів та інфрачервоних обігрівачів.

ПЛОЩА ОБІГРІВУ

У технічних характеристиках кожного обігрівача обов’язково вказується інформація про максимальну площу обігріву. Краще обирати модель з невеликим «запасом», щоб забезпечити оптимальний температурний режим у помешканні. 

ПОТУЖНІСТЬ

Цей параметр безпосередньо пов’язаний з попереднім (площа обігріву). Очевидно, що від потужності обігрівача напряму залежать його можливості. Тож для великих приміщень ідеально підходять обігрівачі максимальної потужності.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

Бажано, аби обігрівач займав мінімум вільного місця та органічно «вписувався» в інтер’єр житлового приміщення. Оптимальний варіант – модель з мінімалістичним універсальним дизайном.

Звичайно, далеко не останнє значення має і безпека використання. В пріоритеті – моделі, оснащені механізмами захисту від різких стрибків напруги в електромережі, а також перегрівів і випадкових увімкнень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Клієнт має закохатися у дизайн». Поради від співзасновника луцького агентства mirrolab
Наступна новина Газовики Західного регіону вдосконалювали знання на Волині
Останні новини
Схожі новини