Як відеооператор з Луцька зіпсував дитячий ранок

Як відеооператор з Луцька зіпсував дитячий ранок

У Луцьку відеооператор Віктор Олійник зіпсував дитяче свято у ДНЗ №31. Чоловік погодився зняти новорічний ранок діток молодшої групи, та через місяць повідомив, що відео – брак, тож «кіна не буде».

Про цей випадок на своїй сторінці у Facebook пише мама однієї із вихованок цього дитячого садка Ірина Костюк. 

«Які все ж недобросовісні оператори трапляються! Зіпсувати дитяче свято у садочку. Ми понадіялись на нього, не брали своїх камер, сподіваючись після дитячого новорічного ранку, отримати гарне відео, а в результаті натрапили в групі на цілу претензійну петицію від оператора!!!!

Замість того, щоб вибачитись і ще місяць тому сказати, що відзнятий матеріал – бракований, він тягнув час, а тепер пише нам бумагу, щоб ми до нього не дзвонили!

НІКОЛИ НЕ ЗАМОВЛЯЙТЕ ВІДЕОЗЙОМКУ У ВІКТОРА ОЛІЙНИКА!!!!», – пише лучанка у дописі. 

За словами лучанки, батьки би з розумінням поставилися до технічних несправностей, якби відеооператор не залишив їм листа «дивного» змісту у групі. 

У листі оператор пише, що вини за те, що сталося, на ньому ніякої. Адже техніку не проконтролюєш. Тож попросив не телефонувати до нього та не псувати йому настрій.

«Ми, по суті, НЕ ВИННІ  у тому, що сталося, а винна ВІДЕОТЕХНІКА, яка є НЕПЕРЕДБАЧУВАНОЮ!», – завершує лист чоловік.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ігор Палиця стане гостем програми «Право на владу» на каналі «1+1»
Наступна новина  «Керівництво держави йде на поводу у Супрун», - Сергій Сівак про депутатство та медреформу
Останні новини
Схожі новини