Як відкривали перший будинок ЖК «Юпітер». ВІДЕО

Як відкривали перший будинок ЖК «Юпітер». ВІДЕО

На відкриття першого будинку ЖК «Юпітер» у селі Липини Луцького району приїхали близько 50 власників квартир зі своїми родинами.

Про це йдеться у сюжеті каналу Сфера-ТВ.

Нагадаємо, урочисте відкриття будинку відбулося у вівторок, 12 червня.

Галина, власниця однокімнатної квартири, розповідає, що для її сім’ї важливим став той факт, що житловий комплекс знаходиться за містом.

А от перевагою для Тетяни стала саме дворівнева квартира. Адже вона завжди мріяла про таке помешкання.

Особисто привітав новоспечених мешканців ЖК «Юпітер» і директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

Він також вручив родинам і ключі від помешкань, і символічні подарунки – ексклюзивні дизайнерські лампи із символікою житлового комплексу.

Загалом ЖК «Юпітер», складається із трьох будинків, у яких розташовано 144 квартири, серед них одно-, дво- та чотирикімнатні помешкання.

Подбали забудовники і про безпеку, адже за територією наглядає охорона, і про місце для паркування, яке розподілять поміж мешканцями будинку. І, звичайно, ж про комфорт і тепло у домі, підібравши високоякісні котли та вікна.

«Космічні» розваги підготували і для найменшим мешканців ЖК «Юпітер». 10-метрова ракета, різноманітні гойдалки та спортивне обладнання не могло не захопити малечу.

До слова, квартири у всіх комплексах «Інвестора», в тому числі в «Юпітері», можна придбати, скориставшись іпотекою, або розтермінуванням платежу.  

Крім того, на 4-кімнатні квартири в ЖК «Юпітер» досі діє акція: дворівневу оселю площею понад 106 кв. м можна придбати всього за $40 900.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коли спаде захворюваність на кір
Наступна новина Волинь – серед областей із найменшою кількістю випадків африканської чуми
Останні новини
Схожі новини