Чим особливий ЖК «Амстердам»? ВІДЕОБЛОГ АНДРІЯ РАЗУМОВСЬКОГО

Чим особливий ЖК «Амстердам»? ВІДЕОБЛОГ АНДРІЯ РАЗУМОВСЬКОГО

Директор Будівельної компанії "Інвестор" Андрій Разумовський у своєму відеоблозі розповідає про Житловий комплекс "Амстердам" (с. Струмівка). Зокрема, про те, які роботи тут виконані, а також - про переваги нової технології монолітно-каркасного будівництва.

Нагадаємо, що вже розпочали продаж квартир у 4-під’їзді ЖК “Амстердам”. Зараз тут можна придбати 1-спальну квартиру площею 42 м2 за зниженою ціною. Її загальна вартість становить 28 000 $. А також можливе розтермінування платежів на 24 місяці з першим внесок 30% або 50%. Детальніше читайте за посиланням.

У 3 під’їзді продовжує діяти спеціальна пропозиція на 2-спальні квартири площею 66 або 73 м2 . Теж знижена ціна за умови першого внеску 50% або 100% оплати.

Ще одна важлива новина, яка стосується цього житлового компексу: ЖК «Амстердам» отримав акредитацію на участь в Державній програмі «Доступна іпотека 7%». Це означає, що на покупку житла тут можна отримати іпотечний кредит на 20 років під 7% річних на увесь термін дії договору. Участь власними коштами - від 20%. Деталі дізнавайтесь за посиланням або у відділі продажів Будівельної компанії “Інвестор”.

За детальнішою інформацією звертайтеся до відділу продажів:

+38 067 543 48 71

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,

м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як правильно вибрати тариф мобільного зв'язку та не викидати гроші на вітер
Наступна новина В Україні за минулу добу виявили понад 500 хворих на коронавірус
Останні новини
Схожі новини