Як виглядатиме вхід у центральний парк Луцька

Як виглядатиме вхід у центральний парк Луцька

Луцька міська рада оголосила конкурс пропозицій  розміщення та зовнішнього вигляду тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на вул. Глушець.

Про це повідомляють Волинські новини.

Споруди з об’єктами рекреації призначамуться для підприємницької діяльності та відпочинку лучан. 

Заступник начальника управління містобудування та архітектури, головний інженер Софія Гула пояснила, що йдеться про ділянку, яка розміщена ліворуч від фонтанів при спуску до парку.

«Ця територія включила у комплексну схему проспекту Волі, як дві тимчасові споруди з двома літніми торгівельними майданчиками. У зв'язку з тим, що це великий об'єкт і хочеться його зробити гарним, ми пропонуємо, аби не обирати когось одного, а отримати пропозиції від людей, що вони хочуть бачити, що підприємці можуть там розташувати. І уже з робочою групою будемо обирати найкращу пропозицію», - пояснила Софія Гула.

Вона наголосила, що споруда буде тимчасовою, стаціонарного будівництва не планується.

Вихідні матеріали можна отримати в управлінні містобудування та архітектури (м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35, каб. 20, телефон 777-865, 777-866).

Пропозицій чекатимуть до 1 травня 2018 року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський знак «Hollywood» шукає спонсорів
Наступна новина У селі поблизу Луцька трапилася пожежа: горить очерет. ФОТО
Останні новини
Схожі новини