Як Волинь готували до опалювального сезону

Як Волинь готували до опалювального сезону
Джерело фото: Объектив

Готовність Волині до опалювального сезону оцінили як задовільну. 

Про це стало відомо 24 жовтня під час розширеного засідання колегії ОДА, – пише інформаційне агентство ВолиньPost.

Начальник департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Андрій Пиріг розповів про результати підготовки до опалювального сезону.

«Вцілому область підготовлена до опалювального сезону задовільно. Ще в травні були розроблені заходи, які перебували на контролі», – розповів Пиріг.

За його словами, підготували 1027 котелень, 61 тепловий пункт, замінено понад 7 км мережі. Підготували також 645 шкіл, понад 400 шкіл та 47 лікарень, 33 очисні споруди.

Окрім того, заключили договори на 45 додаткових одиниць техніки, на випадок сильних снігопадів. також заготували досить піску 31 тис тонн для посипки доріг та 13, 1 тс тонн пісково-соляної суміші.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Сьогодні у Луцьку стартує опалювальний сезон

Загалом в області на підготовку залучили 314 млн грн.,понад 200 з яких спрямували на ремонт доріг. Водночас за совами Пирога, місцеві бюджети виділяють недостатньо котів на підготовку, адже більшість із них витрачають на дороги та благоустрій. Натомість принаймні 10% коштів із бюджету треба передбачати на ремонт мереж та котелень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 24 жовтня: долар і євро зросли
Наступна новина Волинська обллікарня поставила собі сонячну електростанцію. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні