Як волинянам зареєструватися на 104.ua, щоб зручно платити за газ

Як волинянам зареєструватися на 104.ua, щоб зручно платити за газ
Фото ілюстративне

У «Волиньгазі» закликають користувачів реєструватися на сайті 104.ua, аби було зручно дистанційно оплатити за використаний газ.

Зокрема найпростіший спосіб реєстрації – експрес-реєстрація.

Як це зробити?

  1. Подзвонити з вашого смартфону/айфону до контакт-центру за номером 067 333 91 04 або 0332 280 104 (оператори приймають виклики з 8:00 до 20:00 щоденно). Номер вашого мобільного буде використаний при створенні Особистого кабінету.
  2. Повідомити оператору номер вашого особового рахунку та/або дати відповіді на інші уточнюючі питання працівника контакт-центру.
  3. Отримаєте СМС, у якому вказані ваші логін і пароль.
     
    Лови момент - реєстуйся на 104.ua

    📲 Експрес-реєстрація особистих кабінетів на www.104.ua 👩‍💻 ⬇️Покрокова інструкція⬇️ 🔹Подзвоніть з вашого смартфону/айфону до контакт-центру⤵️ 🔸0️⃣6️⃣7️⃣ 3️⃣3️⃣ 3️⃣9️⃣1️⃣0️⃣4️⃣🔸 Оператори приймають виклики з 8.00 до 20.00 щоденно. Номер вашого мобільного буде використаний при створенні Особистого кабінету. 🔹Повідомте оператору номер вашого особового рахунку та/або дайте відповіді на інші уточнюючі питання працівника контакт-центру. 🔹Отримайте SMS, в якому будуть вказані ваші логін і пароль 🔹Перейдіть за посиланням, вказаним в SMS. 🔹Натисніть кнопку «Вхід» на сайті 104.ua 🔹Введіть логін і пароль, вказані в SMS. 📲 Вітаємо, ви можете користуватись онлайн-сервісами 104.ua

    Posted by АТ "Волиньгаз" on Saturday, 28 March 2020

     

Нагадаємо, через різке зниження оплат у компанії АТ «Волиньгаз» нарікають на недостачу коштів для виконання всіх необхідних робіт щодо забезпечення безперебійної доставки газу. 

Окрім сайту 104.ua, волинянам радять користуватися чат-ботом «7104ua» у Viber, мобільним додатком 104Mobile та ін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пік COVID-19 очікуємо на початку травня». У Зеленського обговорили пом'якшення карантину
Наступна новина МОЗ хоче продовжити карантин до 12 травня. Дозволять прогулянки у парках та відвідування бібліотек
Останні новини
Схожі новини