Як здивувати кохану романтичною вечерею: рецепт від луцької броварні

Як здивувати кохану романтичною вечерею: рецепт від луцької броварні

День святого Валентина – не лише чудове свято, а й приємні клопоти, адже хочеться здивувати свою половинку. Це можна зробити підготувавши романтичну вечерю вдома.

День закоханих – свято особливе, тож часом хочеться здивувати свою другу половинку. Але що ж робити, коли часу катастрофічно бракує? Можна організувати романтичну вечерю вдома. Для цього необхідного усього лиш купити трішки прикрас для затишку: свічки та кульки додадуть романтичної атмосфери.

Власне приготування їжі – відповідальна частина, однак можна трішки спростити собі задачу замовивши доставку. «Карабас Барабас» пропонує чимало улюблених та святкових страв: салати, страви з мангалу, смачні млинці та багато іншого. Усе це можна гарно викласти на святковий посуд, за сервірувати стіл і дивувати кохану людину. Адже вона оцінить будь-які старання.

Смачно: Що приготувати на вечерю | Смачні страви на швидку руку

Окрім того, можна запросити свою половинку й у заклад. Так, на Винниченка 14 лютого гратиме гурт HAVANA, початок концерту о 22 годині. А для тих, хто любить камернішу атмосферу – на Молоді,14а о 20 годині виступить гурт LORI.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Освітлення, реконструкція вежі, атракції в підземеллях. Що зроблять у Старому місті цьогоріч
Наступна новина Луцька студія PaRtyzan дає знижки підприємцям, які переїдуть на «Новий ринок»
Останні новини
Схожі новини