Як змінили домівку бабусі, яка живе сама у полі на Волині. Відео

Як змінили домівку бабусі, яка живе сама у полі на Волині. Відео

Поблизу села Кримне Старовижівського району у полі живе 85-річна бабуся. Вона проживала без світла, тепла та будь-яких умов. На неї звернули увагу волонтери і змінили домівку бабусі, аби вона могла жити з комфортом. 

Історія бабусі – тут.

Про це розповіли на ютуб-каналі проєкту «Рожева душа».

Так, у домівці замінили старі вікна на металопластикові, закрили усі щілини, пофарбували стіни, змурували грубку, та навіть встановили сонячні панелі під ключ. Тепер бабуся мешкає у теплі та зі світлом, що нще місяць тому здавалось нездійсненним. 

«Усе те, що ви бачите – це маленька частина тієї величезної роботи, яка була зроблена. І насправді це Різдво стане для неї особливим, бо вона у своїй теплій хатині, зі світлом, з кутею на столі, в хатині лунають колядки і це щастя не лише для бабусі, а й для нас усіх, хто долучився до проєкту і допоміг цьому диву статися», – розповіла волонтерка, засновниця проєкту Настя Рудик. 

Більше дивіться у відео.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Ковелі раптово помер хірург, викладач медичного коледжу
Наступна новина У Рівному загубилася 82-річна бабуся з Луцька. Патрульні двох областей об'єдналися, аби їй допомогти
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні