Які бувають обручки: критерії вибору

Які бувають обручки: критерії вибору

Обручки є символом міцної, чистої і вічної любові, єдності люблячих сердець, вірності стосунків. Ще з давніх часів ця прикраса вважалося головним оберегом щасливого сімейного життя. Протягом багатьох років весільні каблучки змінювали дизайн, технології виготовлення, проте не змінювалось одне - символізм даного аксесуару.

Сьогодні на чарівний весільний день чоловік з жінкою очікують з трепетом. Таке свято хочеться запам'ятати на все життя, отже, закохані планують все до дрібниць. Вибір обручок - відповідальний момент. Вибирати необхідно ретельно, враховуючи всі чинники - форма, дизайн, розмір, вставки, дорогоцінний метал та інше. Тому в статті коротко розберемо, які бувають обручки і як їх вибрати.

Види обручок

Різноманітність сучасного асортименту кілець для нареченого і нареченої порадує навіть найвибагливішого покупця. Однак серед розмаїття вибору можна легко заплутатися і «загубитися». Для цього розберімо основні види обручок:

   За дизайном золоті обручки бувають:

  • класичне гладке кільце. Традиційний варіант обручок з чистого металу без додаткових вставок. Такі моделі дуже практичні в щоденному використанні, є універсальними і підходять під будь-який одяг;
  • матові обручки. Класичний варіант, переважно виготовляються з білого золота. Ювелірна прикраса підійде молодятам, яким важливий не блиск, а благородство коштовності;
  • обручки з діамантами. Популярний варіант серед багатьох пар;
  • обручки з гравіюванням. Каблучка може бути будь-якою, гравіювання проводиться, як правило, з внутрішньої сторони виробу. Серед популярних фраз для гравіювання - ваші імена, дата знайомства, весілля, романтичні фрази на латині або англійською.

   По виду профілю

  • Американка - має рівне покриття, прямокутні краї.
  • Кільце-шайба - масивні сучасні аксесуари на палець для любителів стилю хай-тек.
  • Европейка - альтернативний варіант, відрізняється напівкруглим перетином і плавним профілем. Завдяки цьому прикраса не виглядає масивною, а на її поверхні можна наносити візерунки, доріжки з каменів та інше.

   За типом дорогоцінного металу

  • Золото - вироби виготовляються з жовтого, білого або червоного гіпоалергенного золота. Золоті обручки є самими популярними при виборі одного з головних весільних атрибутів. Ідеальний варіант проби - 585.
  • Платина - красивий і чистий дорогоцінний метал, проте коштує набагато дорожче за золото. Платинові вироби практично не мають ніяких домішок, в оздобленні використовується 95% чистого металу. Тому такий весільний аксесуар не викличе алергії, подразнення і іншого.
  • Срібло - бюджетний варіант металу, який також добре виглядає і блищить, а коштує набагато дешевше від золота і платини.

 Також важливо враховувати розмір пальця, від якого відштовхується вибір форми аксесуару і розмір. Для жінок з великими пальцями-«пензлями» краще вибирати широкі кільця - 4-6 міліметри. Для власниць невеликих і «дрібних» пальців підійдуть тонкі і вузькі моделі 3-5 міліметра. Для чоловіків рекомендовано підбирати кільця шириною 4-7 міліметри.

Купити обручки з золота 585 проби

Магазин обручок «Золотий Стандарт» пропонує вам вибрати і купити прикраси на весілля. Обручки в каталозі сайту zolotoy-standart.com.ua представлені в широкому модельному ряді.

Ви зможете вибрати для себе золоті, срібні обручки в класичному дизайні, з гравіюванням, з діамантом і т. д.

Кожна модель товару має короткий опис, фото і ціну. Доставка - по Києву і всіх містах України. На сайт «Золотого стандарту» ви можете вибрати свої заповітні кільця!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якби вибори до Ради відбувалися у найближчий час: показали результати опитування
Наступна новина РНБО запровадила санкції проти Медведчука та його дружини
Останні новини
Схожі новини