Які футболки потрібні для друку принтів

Які футболки потрібні для друку принтів

Часто на подарунок вибирають різний одяг із принтом. Перш ніж замовити чоловічі футболки для друку принтів та різних написів, треба знати, яким вимогам вироби повинні відповідати. У цьому випадку вони прослужать протягом тривалого часу і після численних прань збережуть первісний вигляд.

Правила вибору футболок

При виборі футболок насамперед важливо подивитися на щільність речі. Прямий друк добре виглядатиме, якщо показник складе щонайменше 150 г/м². Якщо зображення, яке треба нанести, має невеликий розмір, то щільність може бути меншою, але як мінімум 135 г/м².

Також фахівці рекомендують враховувати якість пряжі. При нерівномірній пряжі та піднесеному ворсі, то фарба ляже нерівно під час друку. Зображення не буде пофарбованим, з часом фарба провалиться.

Крім всього перерахованого, важливі наступні аспекти полотна, що використовується:

  • Склад. Щоб нанести принт, можна використовувати бавовняний одяг, а також речі зі змішаних та синтетичних тканин.
  • Фарбування. Матеріал залишиться яскравим і після багатьох циклів прання, якщо будуть використані активні барвники.
  • Усадка. Важливо заздалегідь дізнатися, проходив виріб обробку, яка називається термоусадкою, чи ні. У разі наявності цієї обробки після прання футболка не “сяде”.

З вибором одягу для подальшого друку принтів не виникне труднощів, якщо враховано ці аспекти.

Поради бізнесменам-початківцям

Якщо виникла потреба вперше купити футболку для подальшого нанесення зображення, тексту за допомогою прямого друку, не варто експериментувати і на першій стадії вибрати продукцію від компанії зі світовим ім'ям. В цьому випадку в якості зображення сумніватися не доведеться. Досвідченіші покупці, які знайомі з подібною продукцією, можна вибрати футболки від сторонніх, не таких відомих виробників. Наприклад, брендовий одяг у Луцьку представлений на сайті lutsk.fso.ua.

Також треба дати оцінку та якості пошиття. Так, важливо враховувати обробку швів, прошивку низу та рукавів. Безперечно, це не можна зробити онлайн, але часто перевірені продавці публікують на своїх сайтах фото готових футболок з детальним описом кожного шва та елементів виробу. Якщо є такі фото, це говорить на користь компанії.

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лісівники Волині уже сплатили 493 мільйони гривень до бюджетів
Наступна новина У Луцьку заклад, який найкраще оформлять до новорічних свят, виграє 15 тисяч гривень
Останні новини
Схожі новини