Які іграшки Plants vs Zombies можна купити в 2020-му році

Які іграшки Plants vs Zombies можна купити в 2020-му році
Фото ілюстративне

Дітвора обожнює страшні історії. Саме тому гра «Рослини проти Зомбі» стала такою популярною. У неї досить простий геймплей і мінімальні вимоги до завантаження. Це призвело до того, що майже кожен хлопчисько захоплено стріляють соняшниками та бойовою кукурудзою!

Ігрові фігурки для ігор офлайн

Активні битви в онлайн режимі призводять до того, що діти просять батьків купити відповідні тематичні іграшки. Оскільки грою захоплені хлопчики (іноді - дівчатка) різного віку, спектр пропозицій досить великий і неоднорідний. У 2020-му році в Україні найчастіше шукали:

  • м'які моделі Зубастика Чомпера, Соняшника, Горохостріла;
  • ігрові фігурки Зомбі;
  • колекційні набори;
  • функціональні сети з кількома персонажами і комплектом кульок для обстрілу.

Діти до 10 років найбільше цінують м'які рослини і зомбі. Але не обов'язково плюшеві! Дуже часто іграшки роблять з гуми. Таким чином персонажі можуть «вистрілювати» і «з'їдати» кулі. Найчастіше їх роль виконують м'які або пластикові кульки.

Plants vs Zombies: як вибрати іграшку, яка порадує дитину

Розмір фігурки і її бренд не грають для підлітка вирішальної ролі. Але функціональність і якість вітаються. Зазвичай при виборі діти  орієнтуються на певні критерії. Іграшка повинна бути:

  • впізнаваною
  • яскравою
  • функціональною

Бажано, щоб іграшка могла стояти, рухати руками і ногами. Найбільшим попитом користуються такі іграшки, які стріляють кулями, а також максимально реалістичні моделі з яскравим барвистим дизайном. Перевага надається «страшненьким», а не естетичним фігуркам. Адже персонажі Зомболенда повинні викликати неприємні емоції. У цьому їх призначення.

Будь крутим - збери колекцію героїв

Сьогодні спектр моделей, що випускаються, досить різноманітний. У продажі є фігурки з пластику, металу і дерева. Випускають і плюшеві моделі у вигляді кукурудзи, капусти, моркви, зубастих квітів.

Звичайно, по функціональності м'які іграшки не замінять героїв, створених засобами комп'ютерної графіки. Але фанатам це і не потрібно. Вони купують фігурки для:

  • колекції
  • моделювання рольових ситуацій
  • прикраси свого ігрового простору

Поряд з м'якими іграшками цінуються невеликі фігурки і статуетки, які детально копіюють героїв онлайн гри. Їх збирають для прикраси кімнати і для «престижу». Хлопчики і дівчатка обожнюють що-небудь колекціонувати. У минулому столітті це були ляльки та листівки. Тепер їм на зміну прийшли колекційні моделі Plants vs Zombies.

Зверніть увагу! Як правило, колекційні статуетки мають підставку. Адже рослини повинні бути нерухомі, вони відстрілюються від нападників зомбі, залишаючись на місці. З такими фігурками також можна організувати гру, розставивши їх в потрібному порядку навколо імпровізованого будиночка.

Іграшки Plants vs Zombies - асортимент інтернет-магазину Leva

Дитина занурена в захоплюючу гру? Намагається захистити свій будинок від монстрів за допомогою рослин? Значить, прийшов час купити для нього фігурку з «Рослин проти Зомбі». Він буде радий новому способу самовираження і грі!

Комп'ютерна графіка творить чудеса. Але як і раніше, дитина молодшого віку потребує звичайних офлайн іграшок, які можна взяти в руки, показати своїм друзям, поставити на поличку. В інтернет-магазині Leva ви знайдете ігрові фігурки з різних мультфільмів і комп'ютерних «стрілялок». Або зможете вибрати подарунок для своєї дитини - чим би вони не захоплювалися!

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Спалаху скарлатини у Луцьку немає, – медик
Наступна новина Волинським патрульним урочисто вручили спеціальні звання
Останні новини
Схожі новини