Які інновації впроваджує Волинський центр зайнятості. ВІДЕО

Які інновації впроваджує Волинський центр зайнятості. ВІДЕО

Відтепер кожен охочий працевлаштуватися через Волинський обласний центр зайнятості може записати резюме навіть у форматі відео звернення.

А щоб поговорити з роботодавцем не обов'язково щоразу долати кілометри і мчати на зустріч.

Які ще привілеї надає своїм клієнтам Волинський обласний центр зайнятості, дізнавалися журналісти Сфери-ТВ Луцьк

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк розповідає, що нині для безробітних є широкий спектр можливостей якнайкраще зарекомендувати себе перед роботодавцем.

До прикладу, нині резюме можна записати на відео. Таким чином роботодавець зможе більше дізнатися про свого потенційного працівника і побачити, як людина виглядає і позиціонує себе. Це електронний сервіс №1 і вже близько тисячі людей записали такі відеозвернення.

Читати також: На Волині розпочинають боротьбу з безробіттям у селах

Також Роман Романюк зауважив, що в обласному центрі зайнятості усі забули про довжелезні черги в коридорах. Кожен охочий поспілкуватися зі спеціалістом може просто в електронному форматі обрати зручний для себе час та дату і зареєструватися.

Неабияким досягненням Роман Романюк вважає скайп-співбесіди. Відтепер долати кілометри, аби влаштуватися на роботу не потрібно, тим паче, якщо певна структура розташовується у іншому місті чи області.

Більше – у сюжеті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє викладачів волинського університету потребують негайної допомоги
Наступна новина Засудили волинянина, який 5 років не платив аліменти
Останні новини
Схожі новини