Який вигляд має різдвяний стіл в 19 різних країнах світу. ФОТО

Який вигляд має різдвяний стіл в 19 різних країнах світу. ФОТО

Українці святкують Різдво в колі сім'ї. Більшість страв подається з м'яса і риби. 

Обов'язково на українському різдвяному столі повинно бути 12 страв і кутя. Проте сьогодні християни західного обряду відзначають Різдво зі своїми особливостями.

Отже, як святкують Різдво в інших країнах?


Швеція

На традиційному різдвяному столі шведської сім'ї ви знайдете шинку, фрикадельки, червону капусту, брюссельську капусту, вугра, солодощі і різдвяну кашу. Улюбленим напоєм в Швеції є газована вода "юлмуст".


Словаччина

У Словаччині на Різдво їдять картопляний салат з майонезом, солоні огірки, рибу або м'ясо в паніровці, квашену капусту з ковбасами і копчену свинину.


Філіппіни

На святковому столі в Філіппінах завжди присутні шинка, страви з рису і смажена курка. З солодощів - крем-брюле, філіппінський сорт винограду, папайя, ананас, политий вершковим маслом і згущеним молоком.


Норверія

У Норвегії більшість страв прийшли від вікінгів. Це тріска в вершковому маслі, ребро ягняти. З солодощів - сім видів домашнього печива.


Нова Зеландія

У Новій Зеландії улюблена страва на Різдво - м'ясо барбекю і морепродукти.

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Різдвяний настрій від юної луцької фотографки
Наступна новина Офіційно: екс-«волинянин» – гравець Динамо
Останні новини
Схожі новини