Якісна меблева фурнітура від надійних виробників

Якісна меблева фурнітура від надійних виробників
Фото ілюстративне (джерело: Brest.biz)

Якісна фурнітура та різні аксесуари для меблевих гарнітурів використовуються з метою відкривання, закривання дверей, а також служать як декоративний елемент. Ці деталі доповнюють гарнітури, тому повинні виглядати естетично, доповнювати загальний стиль. Оригінальна або незвичайна меблева фурнітура дає можливість дизайнерам створювати неповторний інтер'єр в будь-якому приміщенні квартири або приватного будинку.

Ключову роль у функціональності мають аксесуари і механізми, адже саме від них залежить необхідність прикладати зусилля для відкривання дверцят, ящиків, інших елементів. Безсумнівною перевагою сучасної кріпильної фурнітури є той факт, що вона практично непомітна на гарнітурах, а видимі частини естетичні. При оформленні, особливу увагу необхідно приділяти вибору ручок, гачків, ніжок. Підібрати надійні і якісні аксесуари можна в компанії ВіЯр, з каталогом продукції можна ознайомитися на сторінці .

Класифікація фурнітури для меблевих гарнітурів

Меблеві комплектуючі для різних кімнат поділяються на кілька категорій:

  • Кріпильні аксесуари. Дана категорія застосовується для збору окремих компонентів в повноцінні шафи, тумби, ліжка та інші вироби. До даної групи належать болти, шурупи, ламелі, муфти, кріпильні куточки, замки. Основними критеріями в процесі вибору є висока якість, міцність, надійність;
  • Лицьові елементи - мають не тільки функціональне, але також естетичне призначення. До категорії відносяться ручки, тримачі, гачки, петлі. Елементи виконуються в різних стилістичних напрямках: класика, модерн, хай-тек, мінімалізм, бароко;
  • Декоративні аксесуари - окантовки, заглушки. Багато сучасних виробів мають зручні кріплення за допомогою клейового шару на зворотному боці. Декоративні елементи часто використовуються при реставрації вантажних предметів меблів, декорі під старовину.

Асортимент виробів і матеріалів, з яких вони виготовляються, постійно розширюється, розробляються нові механізми для надійного функціонування меблів. Особливості вибору надійної фурнітури, механізмів.

Компанія ВіЯр має великий асортимент механізмів, деталей для забезпечення надійності функціонування шаф, тумбочок, пеналів, кухонних гарнітурів. Також в інтернет-магазині пропонуються інструменти, різні матеріали, комплектуючі для меблевого виробництва.

З каталогу можна підібрати дрібниці, аксесуари, без яких неможливо організувати продумане виробництво меблів. Також фурнітура безпосередньо впливає на зовнішній вигляд виробів, естетичність. Адже різні заглушки, ущільнювачі, меблеві клеї, воскові олівці, ролики, засувки, інші деталі необхідні для забезпечення гармонійного виду конструкцій, їх довговічності.

Інтернет-магазин ВіЯр пропонує каталог виробів від відомих виробників в Харкові

Представлені в асортименті елементи використовуються для виготовлення сучасних класичних меблів, розсувних шаф-купе зі специфічними кріпленнями. Покупці можуть придбати надійні і довговічні вироби від таких виробників, як Muller, Hettich, Ferro-Fiori.

Конкурентною перевагою компанії ВіЯр є наявність шоу-румів, де покупці можуть ознайомитися з повним асортиментом матеріалів, меблевої фурнітури, використання яких необхідно в меблям стандартної конфігурації або розсувних системах. Компетентні консультанти допоможуть підібрати аксесуари, виходячи з особливостей інтер'єру замовника, необхідної функціональності меблів.

Як замовити надійні аксесуари і кріпильні елементи в Україні

Компанія реалізує товари з доставкою по всіх містах України. Для оформлення замовлення необхідно заповнити заявку на сайті компанії або зв'язатися з менеджерами, які допоможуть підібрати підходящу фурнітуру, комплектуючі для стандартних або розсувних систем, кухонних гарнітурів. Також фахівці допоможуть виконати комплектацію замовлення всім необхідним і відправити його кращою транспортною компанією.

На сайті організований зручний каталог фурнітури з розподілом за категоріями товарів, щоб користувачі могли зорієнтуватися в різноманітті вибору. Інтернет-магазин містить докладні описи кожної позиції, фотографії, актуальні ціни, що дозволяє всього за кілька хвилин підібрати вироби які вас цікавлять.

При оптових замовленнях забезпечується безкоштовна доставка. Також для постійних клієнтів пропонується програма лояльності, знижки, спеціальні пропозиції, що дозволяють за вигідними цінами купувати якісні та надійні товари.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Афера з «бляхами»: волинянин ошукав двох чоловіків на майже 5 тисяч доларів
Наступна новина «В селі на Волині сказали одностайне «НІ!» новій церкві», - УПЦ МП
Останні новини
Схожі новини