«В селі на Волині сказали одностайне «НІ!» новій церкві», - УПЦ МП

«В селі на Волині сказали одностайне «НІ!» новій церкві», - УПЦ МП

У Волинській єпархії УПЦ МП заявили, що у селі Хворостів Володимир-Волинського району прихожани Хресто-Воздвиженського храму разом із настоятелем архімандритом Антонієм , одностайно заявили про тверде небажання змінювати юрисдикцію своєї релігійної громади і переходити до  ПЦУ.

Віряни Хворостова засвідчили свою відданість Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнійшому Митрополиту Онуфрію та очільнику Володимир-Волинської єпархії митрополиту Володимиру, – повідомляють у прес-службі Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП.

«Не зважаючи на повсюдний шалений тиск з боку прихильників ПЦУ, які у своїх діях використовують методи, далекі не тільки від християнських норм, але й від елементарних засад демократії, члени релігійної громади Хресто-Воздвиженського храму виявили справжню мужність у стоянні за істинну Церкву, яка понад тисячу років веде до спасіння православний люд Волині», – йдеться у повідомленні.

Читати також: У Московському патріархаті заявили, що в селі на Волині відмовились переходити в нову церкву. ФОТО

«Ніякі єресі, розколи, богоборчі влади, «обновленські» утворення цю Церкву не похитнули. У випробуваннях вона лише зміцніла. Часи гонінь і утисків повторюються у нових варіаціях. А канонічна  Церква Христова залишається незрушною», – зазначають в УПЦ МП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якісна меблева фурнітура від надійних виробників
Наступна новина «Рак – це не кінець, а лише невелика пауза», – онкохвора лучанка Мар'яна Пархом'юк
Останні новини
Схожі новини