Якої погоди очікувати волинянам на Різдво

Якої погоди очікувати волинянам на Різдво

У вихідні, 23-24 грудня, та 25 грудня на Різдво синоптики прогнозують на Волині мокрий сніг, ожеледицю, дощ, сильний вітер та підвищення температури повітря.

Таку погоду зумовлюватимуть теплі вологі повітряні маси з Атлантики, розповіла Суспільному провідна синоптикиня Волинського гідрометеоцентру Світлана Дриганюк.

В суботу та неділю на Волині буде хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, ожеледиця, вітер західний 7-12 метрів за секунду, місцями пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря упродовж двох діб буде від трьох градусів морозу до двох градусів тепла.

У понеділок, 25 грудня вдень очікується підвищення температури повітря. Таку погоду формуватиме теплий фронт, який перетинатиме нашу область, каже провідна синоптикиня Світлана Дриганюк.

Буде хмарно, вночі сніг з переходом у дощ, вдень — невеликий дощ, вітер західний 7-12 метрів за секунду, місцями пориви 15-20 метрів за секунду. Температура повітря вночі буде від -1 до +4, вдень 5-10 градусів тепла.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У боях загинув Герой з Волині Віталій Згоранець
Наступна новина Президент вручив батькам Героя з Волині посмертну нагороду сина
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні