Якою буде погода на Волині найближчими днями

Якою буде погода на Волині найближчими днями
Фото ілюстративне

Впевненими кроками на Волинь крокує друге «бабине літо», яке на певний час принесе із собою потепління та суху погоду.

Про це ІА «Волинські Новини» розповіли у Волинському обласному гідрометцентрі.

Як повідомила черговий синоптик Світлана Дриганюк, після досить прохолодної та вологої погоди, на Волинь прийшло потепління.

«Стануть теплішими і ночі, й дні, особливо у вихідні. До кінця місяця на території області утримається переважно суха погода. Початок жовтня теж не віщує значних похолодань та дощів», – каже метеорологиня.

Зі її слів, у суботу, 25 вересня, на території області очікують на мінливу хмарність, місцями невеликий дощ. Вітер західний – 7-12, місцями пориви 10-15 метрів за секунду. Температура повітря вночі коливатиметься від 5 до 10 градусів тепла, вдень від +15 до +20 градусів. У Луцьку нічна температура повітря сягне позначки 7-9 градусів вище нуля, денна 17-19 градусів з позначкою «плюс».

У неділю, 26 вересня, на Волині слід очікувати на мінливу хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний, 5-10 метрів за секунду. Температура вночі становитиме 7-12 градусів тепла, вдень від +13...+18. У Луцьку нічна температура повітря коливатиметься у межах від 8 до 13 градусів вище нуля, денна – від +14 до +19.

27 вересня на території області очікують на мінливу хмарність без опадів, вітер східний 3-8 метрів за секунду. Вночі на території області прогнозують від 5 до 10 градусів вище нуля, вдень +11... +16. У Луцьку вночі +7...+9, вдень – від 13 до 15 з позначкою «плюс».

У середу, 28 вересня, прогнозують мінливу хмарність без опадів, вітер південно-східний 5-10 метрів за секунду, температура вночі +2...+7 градусів, вдень +15...+20.

29 вересня, у четвер, на Волині очікують мінливу хмарність без опадів. Вітер південно-східний 5-10 метрів за секунду. Нічна температура повітря буде такою ж, як і у середу, натомість денна коливатиметься від +11 до +16 градусів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Смешко в Луцьку: «Якщо уряд не має стратегії, хай звільняє місце»
Наступна новина Волинські нардепи ініціювали закон про визнання депортованих
Останні новини
Схожі новини