Якщо Україна ухвалить закон про демобілізацію – вона повторить помилку УНР, – Стефанчук

Якщо Україна ухвалить закон про демобілізацію – вона повторить помилку УНР, – Стефанчук
Руслан Стефанчук

Ухваливши закон про демобілізацію, Україна повторить помилку Української Центральної Ради, яка також оголосила про демобілізацію в розпал війни проти більшовиків, вважає спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Про це він розповів в інтерв’ю в ефірі національного телемаратону.

«Я не знаю країни, яка б під час війни проводила демобілізацію... Перепрошую, я знаю таку країну. Це Українська Народна Республіка в 1918 році. У той час міністр оборони Микола Порш вніс до Центральної Ради законопроєкт про демобілізацію. Цей законопроєкт тоді був проголосований Центральною Радою... Мені потрібно розповідати, що сталося далі? Для мене дуже важливо, щоб нинішня Верховна Рада не повторила помилку Центральної Ради», – заявив Стефанчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Мінветеранів розробляє програму компенсації за тимчасову оренду житла для захисників

Водночас він сказав, що ті, хто «на передку, мають виключне право на справедливість». Тому, за його словами, потрібно й надалі реалізовувати питання відпусток, ротацій чи привілеїв. 
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гострої необхідності у зниженні мобілізаційного віку зараз немає, – Міноборони
Наступна новина Трагічна звістка: росіяни вбили захисника з Іваничівської громади
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні