Яку купувати на eBay та чи дійсно це вигідно

Яку купувати на eBay та чи дійсно це вигідно

Мабуть, всі знають, що eBay – це американський сайт-аукціон та інтернет-магазин, де покупці з різних країн світу можуть придбати як нові товари, так і ті, що були у використанні. Сьогодні це один із лідерів електронної комерції, на сторінках якого знаходяться мільйони продуктів: від новинок техніки до антикварних речей з усього світу.

Чи вигідна доставка з Америки

Саме це питання найбільшою мірою хвилює покупців, адже дехто замовляє доставку саме з фінансових міркувань. Звісно, для цього до вартості товарів необхідно додати кошти на їхнє транспортування. Доставка з США в Україну вимірюється в доларах за кілограм. Її вартість залежить від таких факторів, як-от:

  • розміри та вага;
  • тип транспорту;
  • потреба в додаткових послугах.

Цікаво, що логістичні компанії можуть створити для своїх клієнтів певні умови, за яких підсумкова вартість покупок буде меншою. Наприклад, послуга консолідації посилок дає можливість об’єднати кілька товарів в одній коробці. Вона займатиме менше місця, що дозволить зекономити. До того ж покупець отримає всі посилки одночасно, що дуже зручно. Заощадити також можна завдяки позбавленню необхідності сплати американського ПДВ. Щоб досягти цього, не обманюючи закон, замовляється доставка в штат, де нарахування податку не здійснюється. Організувати це може логістична компанія, з якою ви працюєте в Україні.

Як користуватися сайтом eBay

Багатьох цікавить, як купувати на eBay. Для початку досить зайти на сайт цього сервісу, де на головній сторінці є вікно пошуку, у яке можна ввести назву потрібного товару. Під смугою розташовані найпопулярніші категорії, такі як електроніка, мода або товари для дому та саду. Крім того, на головній сторінці представлені пропозиції дня – зазвичай та продукція, що продається зі знижкою.

Найшвидший спосіб знайти те, що вам потрібно, – ввести назву в рядок пошуку, оскільки тоді ви зможете точно вказати свої потреби.

Вибравши товар, просто перейдіть на його сторінку, де можна знайти фото та інформацію про нього. На сторінці продукту вказані дані про спосіб оплати та доставки, а також про те, звідки він буде відправлений. Це важливо для того, щоб правильно розрахувати терміни отримання покупки.

Якщо товар відповідає вашим очікуванням, залишається тільки натиснути кнопку «Купити зараз» (для пропозицій із фіксованою ціною). Далі буде запропоновано зареєструватися або ввести особисті дані без реєстрації. Після цього потрібно лише натиснути «Підтвердити та оплатити».

Чи складно купувати товари на eBay

На перший погляд закордонні покупки здаються чимось незрозумілим. Проте всі інтернет-магазини створені за схожим принципом, тому, якщо ви купували колись на українських онлайн-ресурсах, не варто очікувати на щось зовсім інше. І все ж багато людей цікавляться, як замовити з eBay в Україну https://easyxpress.com.ua/uk/content/ebay саме з огляду на необхідність організації міжнародної доставки, якою більшість людей раніше не користувалися. У цьому вам допоможуть українські компанії, що надають логістичні послуги. Це працює наступним чином:

Клієнт реєструється в системі та отримує американську адресу для доставки товару. Часто такий підхід дозволяє заощадити, адже склади для комплектації та відправлення посилок в Україну зазвичай розташовані в штатах, де відсутнє оподаткування.

Замовник купує все необхідне. Ви можете придбати товари як в одного продавця на eBay, так і у декількох.

Клієнт оплачує вартість доставки та додаткових послуг. Після цього покупки відправляються в Україну.

Після прибуття товару в нашу країну кудись їхати для його отримання не треба. Можна замовити адресну кур’єрську доставку або забрати покупки в найближчому поштовому відділенні, якщо так зручніше.

На правах реклами*


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку під колеса авто потрапили дві жінки. ФОТО
Наступна новина У гаражі волинянина знайшли майже кілограм марихуани
Останні новини
Схожі новини