Яку погоду очікувати волинянам у лютому

Яку погоду очікувати волинянам у лютому

Дві третини зими позаду. На відміну від торішньої, теплої, або, як кажуть в народі, "сирітської" зими, коли навіть сироти у благенькому одязі не мерзнуть, нині і грудень, і особливо січень, показали: вони справді зимові місяці. Та до весни все ближче, сонце на небі все вище, а світловий день зріс більше ніж на годину, він тепер довший за 9 годин.

Але день щороку зменшується і збільшується однаково, а от якою буде погода у прийдешньому лютому, з'ясував ТСН.ua.

У північних областях - це Волинська, Рівненська, Житомирська, Чернігівська, Київська, Сумська – короткий подих весни у першій декаді лютого буде відчутним лише на Волині, Рівненщині і Житомирщині. Тепла погода з температурою +6-8 градусів удень і близько нуля вночі протримається не більше тижня, потім тут також похолодає, задощить і засніжить.

Надалі до кінця місяця встановиться похмура погода з мокрим снігом та дощем і майже без коливань температури: вдень +2-3 градуси, вночі 0-2 градуси морозу. У трьох інших областях весняного тепла не буде зовсім, вдень тут на весь місяць прогнозується температура 0-2 градуси тепла, вночі 0-2 градуси морозу. А "мокрих" днів очікується багато – на один погожий день припаде три дощових і сніжних.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рятувальники визволили лучанку із власної оселі
Наступна новина Польща анонсувала посилені перевірки на кордоні з Україною
Останні новини
Схожі новини