Яку помилку ні в якому разі не можна допускати під час прийому душу

Яку помилку ні в якому разі не можна допускати під час прийому душу

Здавалося б, немає нічого простішого, ніж прийом душа. Адже цю гігієнічну процедуру кожен повторює щодня. Але навіть тут можна допустити кілька помилок, які можуть призвести до висипань на обличчі, грудях і спині, або до проблем з волоссям, – повідомляє Сегодня

Виявляється, вся справа – в порядку дій. Зазвичай, в душі спочатку умивають обличчя, а потім миють волосся. Але мінеральні масла і інші компоненти для волосся, потрапляючи на шкіру при змиванні, викликають закупорку пор, що, в свою чергу, призводить до появи акне.

До того ж, якщо ви спочатку вмиваєтеся і миєте тіло, а потім голову, маска або бальзам для волосся не встигають подіяти на всі 100% – значить, засіб не дає очікуваного ефекту.

Як правильно приймати душ: в першу чергу вимийте голову, після цього – тіло, а в останню чергу використовуйте пінку або гель для вмивання. Саме тоді ви досягнете бажаного результату.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Український електробайк потрапив до Книги рекордів Гіннеса
Наступна новина Волинянка знайшла у хлібі... пластмасу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини