Їзда верхи, прогулянка в лісі та насичені спаринги: як тренують волинських «воїнів». ФОТО

Їзда верхи, прогулянка в лісі та насичені спаринги:  як тренують волинських «воїнів». ФОТО

Юним вихованцям луцького спортивного клубу «Воїн» разом із вихованцями філії клубу в селі Деревок Любешівського району тренери влаштували День боротьби.

Спільні тренування провели за ініціативи тренерського складу СК «Воїн»  та керівництва Федерації змішаних єдиноборств ММА та бойового самбо України у Волинській області та в рамках соціального проекту «Воїнами не народжуються».

«Як відомо, боротьба, її прийоми, як і класична ударна техніка, є основою змішаних єдиноборств.
Саме тому боротьба є невід'ємною частиною тренувань волинських «воїнів», –  йдеться на сторінці спортивного клубу у Фейсбуці.

Під пильним оком тренерів клубу - Андрія Зінчука, Дмитра Василенка та Василя Корця – хлопці боролися між собою, вдосконалюючи свої навики.

Окрім тренувань та спарингів, «воїнам» організували і культурну програму: вони побували на етнографічній виставці, каталися верхи на конях, гуляли лісом, відновлюючись після насичених тренувань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Берег волинської річки прибрали діти двох країн. ФОТО
Наступна новина У деяких школах Волині призупинили навчання через кір
Останні новини
Схожі новини