YouTube планує знімати плату за прослуховування музики, – ЗМІ

YouTube планує знімати плату за прослуховування музики, – ЗМІ

В YouTube готують до запуску музичний сервіс Remix, за користування якого користувачі будуть платити.

Таке нововведення допоможе власникам відео отримувати чималий дохід, повідомляє Bloomberg з посиланням на власні джерела.

 

За попередньою інформацією, Remix запрацює в березні 2018 року. Сервіс YouTube дозволить користувачам слухати музику в потоковому режимі, а також переглядати відео в реальному часі. Подібні функції є в комерційному сервісі Spotify.

Нова послуга, відома як Remix, включатиме функції Spotify, зокрема, потоковий режим, і буде включати елементи з YouTube, такі як відеокліпи. Компанія звернулася до виконавців, щоб вони допомогли з рекламою для нової служби, – йдеться у повідомленні.

Наразі YouTube почав перемовини щодо укладення відповідних договорів з музичними гігантами. Зокрема, з Warner Music Group, Sony Music Entertainment, Universal Music Group та Merlin. Окрім цього, для реалізації проекту YouTube запросив на роботу експерта, який працював Warner Music.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На ветеринарну медицину просять виділити більше 5 мільйонів
Наступна новина Настя Каменських відтворила образ Кім Кардашян: фотопорівняння
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні