Юлія Тимошенко: Нова сильна команда виправить руйнівні наслідки зовнішнього управління державою

Юлія Тимошенко: Нова сильна команда виправить руйнівні наслідки зовнішнього управління державою

Про це лідер парламентської фракції «Батьківщина» заявила під час прямого ефіру на каналі «NewsOne».

Політик наголосила, що впродовж останніх чотирьох років Україна перебуває під впливом негативного зовнішнього управління.

Водночас вона сказала, що слід пам'ятати про позитивний зовнішній вплив. 

«Ми маємо Угоду про асоціацію з ЄС, співпрацюємо з МВФ. Україна має таких сильних друзів, як США, ЄС, інші країни світу, які підтримали нас проти зовнішньої агресії Росії.

У цьому випадку я б категорично не розглядала це як елементи якогось зовнішнього управління, адже мова йде про солідарність та бажання допомогти нам проходити важкий шлях становлення», - пояснила Юлія Тимошенко.

Водночас вона застерегла: є й негативне зовнішнє управління, мета якого - цинічно заробити на Україні. Всі відчувають, що ні уряд, ні президент, ні НБУ не ухвалюють самостійних і чітких рішень.

«Сьогодні ведеться величезна кампанія, щоб маріонетки, які не знають, як управляти країною і виводити її з кризи, прийшли на найвищі посади у державі», - зазначила народний депутат.

На її переконання, доля країни вирішуватиметься на наступних президентських та парламентських виборах. Юлія Тимошенко також закликала зробити так, «щоб уперше в історії України до влади прийшла сильна незалежна професійна команда, зокрема українських національних  технократів, які поставлять країну на ноги».

«Ми сьогодні збирємо таку команду і готові публічно оголосити новий курс країни, який має дві складові - перебудова всієї політичної системи життя і новий економічний курс країни, який крок за кроком виведе нас з критичного стану», - підсумувала Голова партії «Батьківщина».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вночі горів Mercedes
Наступна новина Держлісагентство проти передачі земель «Волиньоблагролісу»
Останні новини
Схожі новини