Юна волинянка потребує дороговартісної реабілітації

Юна волинянка потребує дороговартісної реабілітації

Мама маленької горохівчанки Вікторії Павлік просить допомогти небайдужих людей. Її 8-річній дочці необхідні кошти на реабілітацію у Трускавці, яка коштуватиме 50 тисяч.

Про це повідомили рідні дівчинки, - пише Волинська правда.

«У дитини почастішали судоми», – повідомила мама дівчинки.

Згорьована жінка благає допомогти небайдужих людей. Вона повідомила, що необхідно зібрати 50 тисяч гривень на реабілітацію у Трускавці, яка триватиме 12 днів.

Нагадаємо, 8-річній Вікторії Павлік зі села Скобелка Горохівського району потрібно зібрати 100 тисяч доларів на операцію в Ізраїлі. Як повідомляє мама дівчинки, наразі для операції досі не зібрали ще й половину необхідної суми.

Маленькій дівчинці поставили діагноз: дитячий церебральний параліч, подвійна гепіплигія. Когнітивна недостатність, симатоматична епілепсія, субарахноїдальна кіста лобно-тім’яних ділянок обох півкуль головного мозку, внутрішня компенсована гідроцефалія.

Усі, кому небайдужа доля 8-річної дівчинки, можуть переказати кошти за такими реквізитами: рахунок ПриватБанку 5168 7427 1002 1423 мама Павлік Леся Олексіївна (097 873 16 63).

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лише цього тижня у магазині «Апельсин» ігрова мишка, килимок та навушники Havit за акційною ціною
Наступна новина Чоловіки та мода: ламаємо стереотипи
Останні новини
Схожі новини