Юна волинянка  зайняла друге місце на пісенному конкурсі в столиці

Юна волинянка  зайняла друге місце на пісенному конкурсі в столиці

У Києві відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини мистецтв», на якому волинянка Ангеліна Євницька зайняла друге місце.

Про це інформує Район.Ківерці.

За звання кращих змагалися майже 1000 учасників з позашкільних навчальних закладів України, зокрема: з Чернівецької, Донецької, Сумської, Кіровоградської, Херсонської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Житомирської та Львівської областей.

Ківерцівський районний центр дитячої та юнацької творчості представляла солістка вокального ансамблю «Співаночка» (керівник Тетяна Людвік) Ангеліна Євницька. Своїм виступом вихованка продемонструвала високий рівень вокальної майстерності та вразила професійне журі.

 Дівчинку нагородили дипломом Українського державного центру позашкільної освіти.

Міжнародний фестиваль-конкурс «Перлини мистецтв» об’єднує всю Україну і демонструє її єдність та неподільність. Організатори заходу: Український державний центр позашкільної освіти спільно з ТОВ «АртФестЦентр». Конкурс відбувається в номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Образотворче мистецтво».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Потребує допомоги семимісячний волинянин  з вродженою вадою серця
Наступна новина «Інвестор» знімає проморолик: сюжет - у секреті. ФОТО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні