Юні Волиняни здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі. ФОТО

Юні Волиняни здобули перемогу на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі. ФОТО

Представники Волині успішно виступили на конкурсі «Пісня над Бугом», який відбувся у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва.

Фестиваль-конкурс започатковано у 1997 році та проводиться вже в дванадцяте. У 2010 році отримав статус Всеукраїнського, пише Район.Рожище.

Фестиваль покликаний сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного та сучасного українського мистецтва, впровадженню новітніх форм музичного естрадного мистецтва, естетичному та духовному розвитку молодого покоління.

Участь в конкурсі взяли й наші рожищенські соловейки та здобули перемогу. Про це повідомила керівник студії вокального та сольного співу Рожищенського БДТ Ірина Матвійчук у групі «Нетипове Рожище» в соціальній мережі Facebook.

«На Всеукраїнському конкурсі «Пісня над Бугом», що проходив в м. Хмельницький, вихованці ансамблю «Мюзік Фреш» Будинку дитячої творчості здобули найголовнішу нагороду - «ГРАН-ПРІ». Ансамбль «Ремікс» зайняв І місце, а солістка Катерина Василевська - ІІ місце», - йдеться у повідомленні.

Твори, які звучали під час конкурсного дня, вражали різноманіттям стилів, напрямів та манерами виконання. Але виконавці з Рожищенського району - стали найкращими! Глядачі бурхливими оплесками вітали юних талантів фестивалю.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Місія ОБСЄ відвідала Волинь. ФОТО
Наступна новина Як жителі Луцька святили вербу за тиждень до Великодня. ФОТО
Останні новини
Схожі новини