Юрій Луценко заявив про тиск на нього у зв’язку зі справою проти Міхеїла Саакашвілі. ВIДЕО

Юрій Луценко заявив про тиск на нього у зв’язку зі справою проти Міхеїла Саакашвілі. ВIДЕО

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив про тиск на нього у зв’язку зі справою проти Міхеїла Саакашвілі, якого звинувачують у сприянні учасникам злочинних організацій та приховуванні їхньої злочинної діяльності.

Прес-секретарка генпрокурора Лариса Сарган, оприлюднила звернення Луценка на своїй сторінці у Facebook: "Думаю, що зараз справу розвалюють виключно політизацією цієї справи. На мене останній тиждень чиниться колосальний тиск, аби я закрив очі на те, що дозволяє собі апатрид Саакашвілі", – зазначив він. При цьому Луценко заявив, що "держава, яка не вміє захищати себе від планів ФСБ та банди Януковича, приречена на розвал".

Сторона обвинувачення має намір подавати апеляцію на рішення суду щодо запобіжного заходу для екс-президента Грузії.
Міхеїла Саакашвілі затримали ввечері 8 грудня і помістили до ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України на Аскольдовому провулку. Прокурори просили для Саакашвілі 2 місяці цілодобового домашнього арешту. Натомість 11 грудня Печерський суд Києва залишив без задоволення клопотання прокурора, який просив обрати Саакашвілі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

За повідомленнями Генеральної прокуратури України, Саакашвілі підозрюють за статтею Кримінального кодексу України про «сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їхньої злочинної діяльності». Саакашвілі називає обвинувачення на свою адресу неправдивими.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські підприємці можуть застрахувати своїх працівників у ПриватБанку
Наступна новина Мандрівниця Леся Нікітюк повезла з Луцька «дядю-піцу». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні