Ювелірний етикет: як вибрати прикраси для бізнеследі

Ювелірний етикет: як вибрати прикраси для бізнеследі

Сучасна ділова жінка мусить завжди бути стильною та елегантною. Однак під час вибору гардероба їй потрібно дотримуватися певних правил щодо ділового стилю. Проте жінка залишається жінкою в будь-якій ситуації, тому навіть найсуворіший дрес-код не в змозі примусити її відмовитися від прикрас.

Правильно вибрані ювелірні вироби допомагають бізнеследі продемонструвати вишуканий смак, підкреслити статус і трохи пожвавити суворий діловий костюм. Проте краса створеного образу не має відвертати увагу від виконання службових обов’язків, тож до вибору прикрас варто підійти відповідально. Мінімалістичні сережки, обручка, браслет або тоненький ланцюжок із підвіскою ідеально доповнять образ ділової жінки, але вибирати їх потрібно правильно.

Розуміння власного стилю

Кожна бізнеследі має свою унікальну естетику, яка відображає її особистість і професійні цінності. Перед вибором прикраси визначте, який стиль вам більше підходить:

Якщо ви прихильниця класики, оберіть прикраси з коштовних металів: золота або срібла. Вишукані перли та діаманти — ідеальне доповнення образу.

Сучасним бізнеследі підійдуть витончені прикраси з мінімалістичним дизайном. Вибирайте геометричні форми та незвичайні матеріали, які підкреслять креативність і сміливість.

Еклектика чи романтичний стиль не дуже доречні в офісі, проте прикраси відповідного дизайну можна вдягати на корпоративи чи неформальні вечірки в колі партнерів.

Врахування ситуації та обставин

Якщо ви не хочете, щоб прикраси мали відвертий або занадто скромний вигляд, скористайтеся простими порадами:

Для ділових зустрічей виберіть прикраси з обмеженою кількістю деталей і стриманим дизайном. Вишукані сережки-цвяшки та тонкий ланцюжок із підвіскою пасуватимуть якнайкраще.

Для вечірніх заходів дозвольте собі трохи більше експериментів. Одягайте вишукані браслети з каменями чи футуристичні каблучки з неоновими вставками, щоб підкреслити індивідуальність і привернути увагу.

У повсякденних сетах носіть сережки та каблучки стриманого дизайну, але з натуральними каменями. Це допоможе створити образ, який підкреслить вашу жіночність і впевненість у собі.

Підбирайте ювелірні вироби відповідно до ситуації, щоб завжди мати вишуканий і бездоганний вигляд.

Якість і вартість

Незалежно від того, прикраси якого дизайну ви вирішили купити, завжди звертайте увагу на якість і вартість. Бізнеследі не може мати «дешевий» вигляд, тож ювелірний виріб може бути один, проте якісний та елегантний.

Коштовні прикраси сучасного дизайну — це інвестиція в бездоганний вигляд, індивідуальність та впевненість у собі. Це не лише предмети розкоші, але й засіб виразити свою особистість і професійний статус.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ухилянта з Волині суд оштрафував на 5 тисяч грн
Наступна новина На Волині піймали браконьєра, який наловив риби на 120 тис грн
Останні новини
Схожі новини