З бородою чи без: Притула влаштував кумедне опитування щодо зміни свого іміджу

З бородою чи без: Притула влаштував кумедне опитування щодо зміни свого іміджу

Український шоумен та знаний волонтер Сергій Притула, який цього року вестиме Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні, вирішив порадитись з підписниками, чи варто йому змінювати імідж.

Відповідну публікацію він традиційно залишив у Facebook.

Ну що ж, проголосуйте і ви. Можливо саме ваша думка вплине на вибір майбутнього ведучого, який вже вдруге вестиме Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні.

Нагадаємо, що Національний відбір на Євробачення 2018 в Україні стартував 10 жовтня 2017 і триватиме до 15 січня 2018 року. Прямі ефіри Національного відбору-2018 почнуться з 10 лютого 2018 року на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. 

У лютому разом із Джамалою та Андрієм Данилко місце за суддівським столом Національного відбору займе композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants Євген Філатов. Джамала вже вдруге буде суддею конкурсу, а Андрй Данилко – втретє.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська школа носитиме ім'я загиблого українського Героя
Наступна новина Чому люди товстіють взимку: пояснення вчених
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні